• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Generell Tipsfotball

Mens vi venter...

Mens vi venter...
Foto: football.com

6 sider Tour de France-spesial, US Open med Casper Ruud, UFC og gjennomgang av alle Premier League-klubbenes sommer presenteres i dagens Tipsbladet!

Av Tipsfotball

2020 ble et merkelig år på mange måter. Nå er høsten på gang og det gjøres klar til sesongstart 12. september i stort sett alle ligaer rundt om i Europa. Unntaket er Eliteserien, OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Allsvenskan, Skottland og Frankrike hvor vi som vanlig analyserer alle kampene i dagens blad. Dagens Tipsblad bør kunne hjelpe godt på ventetiden frem mot 12. september.

Vi byr på en gjennomgang av alle Premier League-klubbenes sommer samt planer for kjøp og salg frem mot avspark. I tillegg er det duket for et årlig høydepunkt med Tour de France. Lørdag starter sirkuset i Nice og vi er som vanlig klar for mange timer foran TV-skjermen. I dette Tipsbladet presenterer vi også US Open som starter denne uken med Casper Ruud på plass samt at vi har et eksklusivt intervju med UFC-stjernen Vicente Luque! Samtidig er det bare å glede seg til fortsettelsen. Vår nye hjemmeside er snart klar og vi har allerede startet med statspakker av langoddsprogrammene to ganger i uken presentert i PDF-format.

Og frem mot seriestart kommer som vanlig våre store sesongpreviews som vi vet leserne setter stor pris på år etter år. Om Liverpool eller Manchester City tippes øverst skal det krangles godt om på kontoret de neste ukene!

Ønsker du å lese alt dette og samtidig være sikker på å få vår 96-sidersspesial foran Premier League og The Championship-starten er det bare å bestille abonnement!