• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Generell Axel With Gogstad

Tipsbladet presenterer: DUELLEN!

Tipsbladet presenterer: DUELLEN!
Foto: football.com

Eliteserien er endelig tilbake etter en altfor lang pause, og samtidig med avspark i årets sesong går også startskuddet for Tipsbladets splitter nye «DUELLEN!».

Av Axel With Gogstad

I hvert nummer skal kjendiser og fagfolk ut i duell der man etter beste evne skal forsøke å spå utfallet av den aktuelle runden i Eliteserien. I dette nummeret er det Coolbets Jan Svendsen og en av bautaene i norsk sportsjournalistikk, Davy Wathne, som møtes til dyst.

Coolbet har tydelig tro på egne evner og har utnevnt seg selv som klar favoritt i den første duellen! Seier til Jan Svendsen står til 1,95 i odds mens de som tror på Davy Wathne får hele 3,85 ganger innsatsen!

Duellens poengsystem er som følger: Det gis tre poeng for korrekt resultat og ett poeng for korrekt tippemarkering. Man kan altså score maks fire poeng per kamp og 32 totalt per serierunde. Det skal imidlertid litt til.

Ukens duellanter har på ingen måte fått enkle arbeidsvilkår når de skal forsøke å spå premiererunden i Eliteserien. Tipsbladet ønsker både Wathne og Svendsen lykke til! Vi tror de vil trenge det.