• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Axel With Gogstad

Fantasy: Bli med i Tipsbladets liga og vinn premier!

Fantasy: Bli med i Tipsbladets liga og vinn premier!
Foto: football.com

Har du det som skal til for å gå helt til topps?

Av Axel With Gogstad

Fantasy Premier League, eller FPL, blir stadig mer populært. En drøy uke før ligastart har allerede nærmere 2,7 millioner managere registrert sitt lag og det tallet forventes å bli doblet når det er duket for avspark neste helg. Hvis du tror du har det som skal til for å hevde deg i manager-toppen, bør Tipsbladets Fantasy-liga absolutt være noe for deg. Vi gir ut månedsabonnement på vår avis til månedens managere, og for de tre beste managerne totalt slår vi virkelig til på stortromma.

1. plass: Årsabonnement på Tipsbladet og gavekort på fotballdrakter til 3000,-
2. plass: Halvårsabonnement på Tipsbladet og gavekort på fotballdrakter til 2000,-
3. plass: Halvårsabonnement på Tipsbladet og gavekort på fotballdrakter til 1000,-

Det er selvsagt helt gratis å delta og det er såre enkelt å bli med på moroa: Alt du trenger å gjøre er å sette opp ditt drømmelag på http://fantasy.premierleague.com. Deretter klikker du deg inn på «Leagues» og deretter «Join a private league». Her taster du inn ligakoden, som er fm9tmc. Vipps så er du med i vår eksklusive liga der du konkurrerer om premiene nevnt over.

Tipsbladet kommer ut hver tirsdag. Vi dekker samtlige kamper i Norges tre øverste divisjoner, Premier League og Championship, Ligue 1, Allsvenskan, Serie A, La Liga og Bundesligaen. I tillegg til Norges bredeste dekning mener vi også at vi leverer landets beste oddstips, og kan hittil i år vise til overskudd på over 500%! Alt du trenger å gjøre for å prøve et abonnement er å sende en SMS med kodeord TIPS til 27222. Da mottar du automatisk vårt fullspekkede magasin én gang i uken. Du får også en digital utgave med på kjøpet.