• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Tips

Fulham mot finale

Fulham mot finale
Foto: football.com

Enkel seier mot Cardiff, og ett steg nærmere Premier League

Av Tips

Søndagens semifinale mellom Swansea og Brentford var jevn og endte med 1-0-seier til Swansea hjemme på Liberty Stadium. Et brukbart utgangspunkt for svanene som onsdag spiller retur i det som er aller siste kamp på Griffin Park i London.  Mandag kveld var det duket for semifinale nummer to, der nok en walisisk klubb var i aksjon. Cardiff var imidlertid sjanseløse hjemme mot Fulham i kveld. 

Før pause var det relativt jevnt, selv om Fulham-kaptein Tom Cairney satte en ball i stolpen. Etter hvilen var det uansett bare ett lag på banen. Nesten umiddelbart etter sidebytte danset Josh Onomah seg forbi tre Bluebirds-spillere før han satte ballen kontrollert i hjørnet til 1-0 for gjestene fra hovedstaden. Fra da av var Cardiff-spillerne statister, og det var særs fortjent da Neeskens Kebano via et vidunderlig frispark fastsatte sluttresultatet til 2-0 for Fulham. 

Returen på Craven Cottage spilles torsdag, og det er vanskelig å se hvordan Cardiff skal slå tilbake etter hva som hendte i kveld. Fulham, som til returen håper å få toppscorer Aleksandar Mitrovic tilbake fra skade, har ett og et halvt ben i play off-finalen på Wembley.