• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Axel With Gogstad

Optimistisk Solskjær tross mannefall

Optimistisk Solskjær tross mannefall
Foto: football.com

Manchester United mangler en rekke nøkkelspillere til dagens kamp mot Leicester, Men United-bossen er likevel optimistisk.

Av Axel With Gogstad

United er ute etter å komme tilbake på vinnersporet, og har som kjent ikke triumfert siden de slo Chelsea 4-0 i ligaåpningen i august. Siden har Ole Gunnar Solskjærs unge United-mannskap vaklet, mens dagens motstander på Old Trafford, Leicester, har virket imponerende.

The Foxes aspirerer til å bli en direkte konkurrent til en Champions League-billett denne sesongen, og i så måte kan dagens oppgjør i Manchester bli særdeles viktig. Dessverre, for United, har en rekke viktige spillere meldt forfall. Paul Pogba, Anthony Martial, Luke Shaw, Diogo Dalot og Eric Bailly er alle ute, mens Aaron Wan-Bissaka og Jesse Lingard er høyst tvilsomme.

- Det har vært travelt på behandlingsrommet og det er det fremdeles. Vi vet ikke hvem som kommer til å være tilgjengelige. Men, dette er en gyllen sjanse for våre spillere som ønsker å nærme seg City og Liverpool. Leicester er alltid en vanskelig kamp. Det er en klubb som jeg er sikker på ønsker å komme seg inn i topp fire. De har gode spillere og en manager i toppklasse. Leicester er et bra lag, men vi er Manchester United, som er verdens største og beste klubb, sier United til pressen før ettermiddagens oppgjør.