• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Axel With Gogstad

Ross ferdig i Sunderland

Ross ferdig i Sunderland
Foto: football.com

The Black Cats må på managerjakt nok en gang etter at Jack Ross fikk sparken tirsdag ettermiddag.

Av Axel With Gogstad

I morgen, onsdag, er det nøyaktig fire år siden Sam Allardyce ble ansatt som manager, i forsøket på å sikre fortsatt Premier League-status. Det gikk med et nødskrik, men siden har det meste gått rett vest for Sunderland. Siden Allardyce forlot skuta i juli 2016, har seks managere prøvd å gjenreise klubben, uten å lykkes. Jack Ross er seneste offer. Han holdt imidlertid nesten 18 måneder, lengre enn de fleste de siste ti årene. Tirsdag ettermiddag måtte imidlertid også skotten pakke sakene sine på Stadium of Light.

- Det er en beslutning som har blitt tatt med tungt hjerte. Vi ansatte Jack fordi vi følte han var rett mann til å ta klubben videre de neste årene. Jack har jobbet ekstremt hardt og har hjulpet oss med å stabilisere klubben, og jeg takker ham oppriktig for anstrengelsene. Jeg håper og tror han vil få en suksessfull managerkarriere.

Dermed må klubben ut på let etter ny manager, og i mellomtiden har klubben bekreftet at assistentmanager James Fowler vil sitte i managersetet på midlertidig basis. Sunderland ligger på 6. plass i League One, åtte poeng bak ledende Ipswich.