• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Tips

Tror brennhete Haaland bytter til Solskjærs United

Tror brennhete Haaland bytter til Solskjærs United
Foto: football.com

Spillselskapet Coolbet tror både Erling Braut Haaland scorer for det norske landslaget i 2019, og signerer sin neste kontrakt for Manchester United.

Av Tips
 
19-åringen er Europas heteste spiller etter tirsdagens oppvisning i Champions League. Red Bull Salzburg-spissen hamret inn tre mål før pause i 6-2-seieren hjemme mot Genk. I samme gruppe som Napoli vant 2-0 mot Liverpool, og storkampene står i kø for den norske kraftspissen i høst. Det gjør også storklubbene allerede, men en klubb sitter trolig med de beste kortene på hånda: Manchester United. Du kan hente ut 4,50 ganger innsatsen på at Manchester United er Erling Braut Haalands neste klubb. 
 
Spillselskapet Coolbet er nemlig ute med odds på spiss-sensasjonens klubb- og landslagsfremtid. Haaland kommer garantert til å fortsette å banke inn mål i Østerriksk Bundesliga. Like sikkert er det at RB Salzburg er villig til å lytte på bud. Når de blir høye nok. 
-Det er mange faktorer rundt Haaland, som gjør at vi tror Manchester United stiller med 20 meter forsprang i kampen om signaturen hans. Ole Gunnar Solskjær hentet Haaland til Molde for tre år siden, der unggutten ble bygd opp og utviklet til den spissen som banket inn 9 mål i sommerens U20-VM mot Honduras. Haalands agent er Jim Solbakken, og alle vet at linken mellom Solbakken og Solskjær er sterk. Samtidig ser alle at Manchester United må forsterke laget offensivt i et av de to nærmeste vinduene. Derfor tror vi sterkt på en rekordstor overgang til Manchester United for Haaland, sier Coolbets talsmann Rolf Hansen. 
 
Imponerende sesongstart
Erling Braut Haaland er tidenes yngste spiller med hattrick i en omgang i Champions League, og står med fantastiske 17 scoringer i alle turneringer for sin nye østerrikske arbeidsgiver denne sesongen. Der 19-åringen Champions League-debuterte med hattrick, og var sterkt delaktig i å smadre Sander Berges Genk. 
La gå Bundesliga i Østerrike er ingen voldsom liga på nivå. Genk spiller heller ikke i noen stor liga nivåmessig, men uansett er målsnittet til Haaland enormt imponerende. Målscorere av den størrelsen er alltid ettertraktet. 
 
2. oktober venter Anfield og Virgil van Djik. I Napoli står en annen murblokk av en verdensstopper å venter på Haaland i Koulibaly. 
Da blir det utfordrende for Haaland å plusse på målkontoen i Champions League. Coolbet legger seg på 1.55 på under 4,5 mål i gruppespillet. Skulle nordmannen ha flere mål enn et ekstra i seg, kan du derimot hente ut 2,45 på over 4,5 mål. 
 
Spillselskapet Coolbet tror vi også får se Haaland-jubel for det norske A-landslaget i høst. 19-åringen jager sin første scoring, og får trolig sjansen i alle fire kampene i EM-kvaliken. Hjemme mot Spania og borte mot Romania er i oktober. Deretter kommer hjemmekamper mot Færøyene og Malta. 
 
-Våre oddssettere tror sjansen for at Haaland får sitt første landslagsmål i høst er stor. Mot nasjoner som Færøyene og Malta forventes det at Norge scorer en del mål. Dog kan fort en spiss med et tonn selvtillit også få sine tilbud mot Spania og Romania. Derfor er oddsen på landslagsscoring satt til 1,45, avslutter talsmann Rolf Hansen i Coolbet.