• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Tips

Villa forbereder rekordkjøp

Villa forbereder rekordkjøp
Foto: football.com

Dean Smith gis pengene han har etterlyst til en ny spiss

Av Tips

Ollie Watkins scoret imponerende 26 mål da Brentford på oppløpssiden misset opprykk til Premier League, men nå virker det uansett å bli spill i eliten for den 24-årige angriperen. Atskillige klubber har blitt linket til Watkins gjennom sommer- og høst, men Aston Villa virker nå å ha vunnet kampen om hans signatur. 

Villas førstevalg virker å ha vært Bournemouths Callum Wilson, men denne valgte til slutt å skrive kontrakt med Newcastle. I går ble det så varslet at Joshua King var nestemann på lista, men tirsdag tikket det så inn meldinger om at Villa-bud pålydende 28 millioner pund (33 millioner med klausuler) på Watkins var akseptert av The Bees. Personlig kontrakt og legesjekk står igjen før Watkins kan debutere for Villa som forrige sesong sikret ny Premier League-kontrakt i siste spilleomgang.  

Villas nåværende rekordkjøp heter Wesley Moraes. Den brasilianske spissen rakk 5 ligamål på 21 kamper før han i januar forsvant ut med kneskade som holder ham utenfor spill i enda noen måneder. Mbwana Samatta ble hentet inn som Wesleys erstatter i januar, men 27-åringen var alt annet enn en suksess.