• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Tips

Watford ble første seierherre

Watford ble første seierherre
Foto: football.com

The Hornets feiret seier i sesongens første Championship-kamp

Av Tips

Kun 38 dager har passert siden play off-finalen i The Championship, og i dag ble det tatt nytt avspark. Watford møtte Middlesbrough foran tomme tribuner på Vicarage Road, og hjemmelaget beholdt alle tre poeng etter matchvinnende scoring av midtstopper Craig Cathcart.

Watford forsvant ut av Premier League i sommer, og i kjent stil er det ny manager på sidelinjen hos The Hornets. Vladimir Ivic er klubbens ellevte manager på bare seks år, og den fjerde på ganske nøyaktig ett år. Hvor lenge den serbiske 43-åringen blir værende er vanskelig å spå, men kveldens seier gir i alle fall et godt utgangspunkt.

Middlesbrough ble reddet fra nedrykk av ringreven Neil Warnock, og etter litt overtalelse godtok 71-årige Warnock enda en sesong i det som er hans 17. klubb i trenerkarrieren. Boro gjennomgår generasjonsskifte, og det vil overraske stort om klubben blander seg inn i opprykkskampen.

Kveldens kamp var ikke tv-underholdning på det ypperste, da Watford var forsiktige i etterkant av den tidligere scoringen - som kom via corner allerede i ellevte spilleminutt. Det meste av underholdningen kom det første kvarteret, men 18-årige Joao Pedro rakk å vise at han kan bli en hit på Vicarage Road. Også svenske Ken Sema viste gode takter for hjemmelaget.