• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Eliteserien Axel With Gogstad

Ingen Glimt-salg i høst

Ingen Glimt-salg i høst
Foto: football.com

Akter å se hvor langt man kan nå i årets sesong.

Av Axel With Gogstad

Bodø/Glimt er i ferd med å gjøre en historisk sesong. Nordlendingene holder stø kurs mot klubbens aller første seriemesterskap, og kan i tillegg bli første klubb som går ubeseiret gjennom sesongen i den norske toppdivisjonen. Jens Petter Hauge har allerede avslørt at han har avslått tilbud fra Nederland for å fullføre guttedrømmen om å vinne Eliteserien med Glimt.

Gultrøyenes utrolige prestasjoner har fungert som en magnet for speidere fra hele kontinentet, og det har vært snakk om salg for store summer for atskillige medlemmer av Bodø/Glimts førsteellever. Europas toppklubber må imidlertid pent vente.

- Vi har ikke tenkt til å tømme stallen. Vi har tenkt til å bygge for å se hva vi kan få til sammen. Jeg tror spillerne vil være med og se hvor langt dette kan gå. Vi skal styrke oss, så et like relevant spørsmål er hvem som skal inn, sier Bodø/Glimts daglige leder, Frode Thomassen, til Eurosport.

Patrick Berg har blitt kalt inn til sin aller første landslagstropp, når Norge skal møte Østerrike og Nord-Irland i Nations League. 23-åringen er bare én av mange spillere som har blitt linket bort fra Aspmyra denne sommeren.