• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Generell Axel With Gogstad

Buffon ferdig i PSG

Buffon ferdig i PSG
Foto: football.com

Den italienske keeperlegenden Gianluigi Buffon fikk bare én sesong i den franske klubben.

Av Axel With Gogstad

Gianluigi Buffon er ferdig i PSG. Det bekrefter klubben i en pressemelding onsdag kveld. Den 41 år gamle skuddstopperen har gjennomført sin 23. sesong som fotballspiller, men PSG var bare hans tredje klubb. Der ble det imidlertid kun én sesong, og Buffon har vært med på å vinne ligagull hvert eneste år siden 2012. Til tross for en enormt imponerende medaljesamling, som inneholder flerfoldige ligagull og VM, har han aldri vært med på å vinne Champions League. Denne sesongen røk som kjent PSG ut i åttendedelsfinalen etter en spektakulær kollaps mot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

- Paris Saint-Germain er beæret over å ha hatt den beste keeperen gjennom tidene i klubben, en VM-vinner og mange individuelle utmerkelser siden starten av hans karriere. Klubben ønsker også den uforglemmelige «Gigi» alt det beste i hans personlige prosjekter som nå ligger foran ham, skriver klubben i en pressemelding.

Hva det måtte være, vites foreløpig ikke, men at en av idrettens største legender gjennom tidene har takket for seg i Paris, er det imidlertid liten tvil om.