• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Generell Axel With Gogstad

Danmark – England: Kveldens tips

Danmark – England: Kveldens tips
Foto: football.com

Mer uro i England-leiren.

Av Axel With Gogstad

Full klaff på alle tipsene våre i Nord-Irland – Norge i går. Samtlige tre spill var inne etter bare syv minutters spill, med en samlet odds på 7,25. Vi forsøker oss igjen i dag! England avslutter i kveld sin lille nordiske turné når de gjester Danmark i Parken, og Gareth Southgate har fått mer å stri med etter den knappe seieren over Island lørdag kveld. Phil Foden og Mason Greenwood måtte bli igjen på Island etter venninnebesøk på hotellrommet i Reykjavik, og passende sanksjoner venter nok den talentfulle duoen.

England imponerte ingen mot Island, og trengte et billig straffespark i sluttminuttene for å sikre seieren. Raheem Sterling var et av få lyspunkter for engelskmennene, og Manchester City-stjernen hviles muligens i kveld. The Three Lions har likevel blitt en seiersmaskin under Gareth Southgate, og har tapt bare tre kamper de siste to årene.

Danmark fikk en tapende start på sin nye æra etter at Åge Hareide ga seg. Kasper Hjulmland fikk sin landslagsdebut på lørdag, og fikk det ventelig tøft mot verdensener Belgia, og tapte 0-2. Danskene har likevel en formidabel førsteellever og er aldri enkle å møte i København. Vi tror imidlertid England hever seg fra prestasjonen mot Island, og tar en ny seier på nordisk jord i kveld.

Kveldens utvalgte objekter (odds fra Unibet):

England @ 2,08
England vinner mot null: Ja @ 3,50