• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Generell Axel With Gogstad

Island – England: Solid engelsk hevn

Island – England: Solid engelsk hevn
Foto: football.com

Vi har plukket ut dagens spillobjekter fra Reykjavik.

Av Axel With Gogstad

Vi traff godt på gårsdagens spill på Norge – Østerrike, selv om resultatet ikke ble slik man hadde håpet. Vi lyktes imidlertid med å prikke inn over 2,5 til 2,30, begge lagene scoret til 1,94 og Braut Haaland noterte seg for sitt første landslagsmål til 2,65 i odds.

Island og England sparker i gang sin Nations League-sesong i den islandske hovedstaden lørdag ettermiddag. Dette er engelskmennenes første landskamp siden de slo Kosovo 4-0 i november i fjor, og har med et kobbel av nye ansikter. Mason Greenwood, Phil Foden, Conor Coady, Kalvin Phillips, Jack Grealish og Ainsley Maitland-Niles kan alle få sin landslagsdebut på Island, mot et vertskap som stiller ekstremt svekket.

Erik Hamrén mangler hele seks nøkkelspillere, deriblant sine to viktigste brikker – Gylfi Sigurdsson (Everton) og Johann Berg Gudmondsson (Burnley). Dermed er vertene særdeles svekket, og selv om det dukes for mange nye debutanter hos engelskmennene, tror vi at Gareth Southgates mannskap får en etterlengtet revansje fra fiaskoen i EM 2016.

England scoret flest mål av samtlige nasjoner i forrige utgave av Nations League, og noterte seg for hele 37 fulltreffere på bare åtte kamper. De har scoret fire eller flere mål i fire av deres fem siste seiere og holdt nullen i samtlige. Island har vunnet sine tre siste landskamper, men så har også motstanden vært beskjeden mot Moldova, Canada og El Salvador. Det bærer også våre oddstips preg av, der vi tror England får en behagelig dag på jobb på sagaøya.

Kveldens spill (odds fra Coolbet)

Begge lag scorer: Nei @ 1,64
England med Handicap (2-0) @ 3,60

Lykke til!