• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Rykter Tipsfotball

Ryktebørsen 14. september

Ryktebørsen 14. september
Foto: football.com

Tottenham linkes til nye spisser etter helgens grufulle åpningskamp

Av Tipsfotball

Danny Ings fra Southampton til Tottenham

Tottenham fortsetter spissjakten. Siste rykte er at man ser på Danny Ings som en strålende reserve for Harry Kane. Så spørs det om 22-målscoreren fra forrige sesong er like enig i det.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Football.London

Douglas Costa forlater Juventus

Juventus skal ha lagt ut Douglas Costa for salg. Den 29 år gamle brasilianeren har slitt mye med skader. Tidligere skal Manchester United ha vist interesse.

Sannsynlighet: Over middels

Kilde: Goal

Edinson Cavani til FC Barcelona

Edinson Cavani er klubbløs etter at kontrakten med Paris Saint-Germain utløp. 33-åringen skal nå ha tilbudt seg selv til Barcelona. Vi tviler på om klubben er like interessert i en slik overgang som spissen selv er.

Sannsynlighet: Under middels

Kilde: Sport

Jose Gimenez fra Atletico Madrid til Manchester City

Manchester City jakter fortsatt en forsvarssjef. Det har vært mye snakk om Kalidou Koulibaly, men spanske AS melder i dag at man har lagt inn et bud på 960 millioner norske kroner på Jose Gimenez. Atletico Madrids svar skal være at prisen er 1,3 milliarder!

Sannsynlighet: Under middels

Kilde: AS

Gareth Bale fra Real Madrid til Manchester United

Gareth Bale er til salgs for 20 millioner euro. Manchester United ryktes å være interessert, men lønnskravet til waliseren er nok neppe like lett å godta som kjøpesummen.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Mundo Deportivo

Alexander Sørloth fra Trabzonspor til Tottenham

RB Leipzig har budt på Alexander Sørloth. Trabzonspors president uttaler imidlertid at også Tottenham er med i kampen om den norske landslagsspissen. Åpningskampen mot Everton tilsier at Mourinho trenger nytt offensivt skyts!

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Fotbollskanalen

Christian Eriksen forlater Inter

Christian Eriksen ble ingen hit i Inter. Antonio Conte har nå gitt den danske landslagsspilleren lov til å forlate klubben. Chelsea skal ha takket nei og det virker ikke som veldig mange andre er veldig interessert i dansken.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Calciomercato

Runar Alex Runarsson fra Dijon til Arsenal

Arsenal jakter ny reservekeeper etter salget av Martinez til Aston villa. Telegraph melder at det kan bli islandske Runar Alex Runarsson som tidligere spilte for FC Nordsjælland før overgangen til Dijon.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Telegraph

Cengiz Under fra AS Roma til Leicester City eller Newcastle

Cengiz Under har vært snakket om i flere år, men mangler det store gjennombruddet. Kanskje det kan komme i Premier League? Leicester og Newcastle skal i hvert fall vært interessert i å hente 23-åringen på lån.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Inside Football