• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Generell Axel With Gogstad

- Vi tror på avansement

- Vi tror på avansement
Foto: football.com

Liverpool har satt seg selv i en prekær situasjon i Champions League, men Andy Robertson er sterk i troen på avansement.

Av Axel With Gogstad

Liverpool slikker fremdeles sårene etter tirsdagens fiasko mot Røde Stjerne. The Reds var milevis unna sitt beste, og lite kunne sies på at alle poengene ble igjen i heksegryta i Beograd. Dermed står Liverpool med kun seks poeng i Champions Leagues gruppe C - det samme som Napoli, ett foran PSG og to foran Røde Stjerne.

Og med kamper mot PSG og Napoli igjen, er avansementet til åttendedelsfinalen alt annet enn garantert for scouserne. Liverpool skal til Parc des Princes i neste runde, og skulle det ende med tap for franskmennene, vil alt presset hvile på de rødes skuldre før den siste gruppespillkampen mot Napoli. Venstrebacken Andy Robertson er likevel optimistisk.

- Det er en jevn gruppe, og det vil ikke bli avgjort før siste slutt. Vi er fortsatt sikre på avansement, men det er opp til oss å bevise det nå. Vi tror vi kan vinne hver eneste kamp, og slik har det alltid vært med oss. Vi var veldig gode på bortebane forrige sesong, mens denne sesongen har det vært mer vrient. Vi har igjen det som sannsynligvis er den tøffeste bortekampen i gruppa, og vi må prestere vesentlig bedre enn hva vi har gjort hittil, konkluderer venstrebacken ifølge The Guardian.

Etter tapet i Beograd har Liverpool vunnet kun tre av de ni siste i alle turneringer, og Jürgen Klopp skal ifølge rapportene være alt annet enn fornøyd med formen. I Premier League kjemper Liverpool for harde livet om å holde tritt med regjerende ligamestre, Manchester City.

- Jeg tror dette er en av de periodene du bare må igjennom. Forrige sesong var alle vant til at vi scoret fire eller fem mål i hver kamp, det er ikke mulig. Av og til må man grave frem resultater, og det har vi særlig gjort i Premier League denne sesongen. Vi må komme sammen som et lag og prøve å levere det sjefen ønsker av oss, prøve å finne den gnisten og vinne kamper mer komfortabelt, sier Robertson.

Liverpool tar denne helgen imot Fulham på Anfield.