• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Thomas Elgheim

1.plass: Coolbet - Best i test, igjen!

1.plass: Coolbet - Best i test, igjen!
Foto: football.com

Coolbet forsvarer tittelen fra 2017/18 og kåres igjen til Norges beste bookmaker!

Av Thomas Elgheim

Coolbet debuterte med 3. plass i 2016 før man gikk til topps i 2017/18. Nå forsvarer selskapet tittelen som Norges beste bookmaker!

Nettside: www.coolbet.com

Tidligere sluttplasseringer:

2008: ikke med
2016: 3. plass
2017/18: 1. plass

Poeng

1: Brukervennlighet nettside

Meget innbydende nettsider hos Coolbet hvor det er lett å finne frem. De er også kjappe på å loade og relativt minimalistiske med liten egenreklame. 100 prosent stødig i vår testperiode og i våre øyne har Coolbet den aller beste nettløsning blant alle spillselskapene vi har testet. Merk at mobilnummer må registreres med engang da selskapet sender en kode via SMS før konto kan åpnes. Norsk språk og norsk valuta på kontoen er tilgjengelig som valg. Coolbets innbydende nettsider fungerer også meget godt når spillene skal settes. Ønsket idrett og land velges i en meny på venstre side av skjermen og kamputvalget kommer da opp i midten. De mest populære spesialspillene presenteres automatisk mens resten ligger i en stor meny på hver kamp som kan sorteres. Mulig gevinst regnes automatisk ut ved systemspill og det er også mulighet for valg av bankere. Vi gir toppscore!

Score: 10/10

2: Innskudd/uttak

Ingenting å utsette på Coolbet i denne kategorien. I vår test i 2016 hadde man et gebyr på 1,5 prosent på overførsler og det trakk vi for. Denne er for lengst fjernet, alle innskudd og uttak er gebyrfrie uansett hvilken måte man velger å gjøre dem på. Bankoverførsler, Visa-kort, Skrill, Neteller og Paysafecard er på plass ved innskudd mens Skrill og bankoverførsler kan velges ved uttak. Merk at kortinnskudd og bankuttak blir gjort i euro.

Score: 10/10

3: Spillutvalg

Strålende spillutvalg hos Coolbet som by på de fem øverste divisjonene i Norge samt enkelte utvalgte avdelinger enda lenger ned i divisjonssystemet. Ikke like mange spesialspill som noen av konkurrentene på de største ligaene, men det meste er på plass. Dessverre er det stor mangel på asiatiske handikap. Det ble også bemerket i testperioden at man ofte var noe sent ute med odds og dette blir dermed Coolbets svakeste kategori.

Score: 11/20

4: Tilbakebetalingsprosent

Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Coolbet endte opp med følgende testresultater:

Premier League:         98,0 (2. plass)
The Championship:    96,3 (1. plass)
Store ligaer Europa:   96,0 (4. plass)
Mindre ligaer Europa:            94,4 (6. plass)
Eliteserien:     97,1 (2. plass)
1. divisjon:      96,1 (2. plass)
2. divisjon:      93,3 (2. plass)
3. divisjon:      92,5 (2. plass)
Sverige:          96,1 (2. plass)
Danmark:        96,1 (2. plass)
Vinnerodds:    89,4 (14. plass)
Asiatiske handikap:    94,4 (21. plass)
Over/under:    95,8 (3. plass)
1x2-handikap:            94,3 (1. plass)

Coolbet kjører hardt på sin kampanje «Sjekk oddsen» på nettet og det skjønner vi godt når man ser på tilbakebetalingsprosentene som tilbys. I vår test var man best på The Championship og 1x2-handikap. I tillegg var man inne i topp tre i åtte andre kategorier! Dette er nær toppscore, men man blir slått på målstreken av Expekt og PinnacleSports og får dermed 19 poeng.

Score: 19/20

5: Support

Coolbets support er åpen fra 08.00 til 01.00 mandag til søndag. Det oppfordres til å velge livechat på siden der gjennomsnittlig svartid er oppgir til 15 sekunder. I tillegg er e-post (svartid gjennomsnittlig to timer innenfor åpningstidene) og telefonsupport på plass. Sistnevnte har åpningstid mandag til torsdag 08.00 til 23.00 og fredag til søndag 08.00 til 21.00. Stor aktivitet på sosiale medier!

Score: 9/10

6: Ansvarlig spill

Coolbet har en stor seksjon på nettsiden sin viet til ansvarlig spill. Her kan man teste seg selv, sette tapsgrenser eller be om en «time-out» fra kontoen. Det er i tillegg lagt ut gode råd om spilling samt at det linkes til norske hjelpeorganisasjoner som Spillavhengighet Norge, Nasjonal hjelpelinje, Blå Kors Senter og Gamblers Anonymous Norway.

Score: 9/10

Oppsummering:

68/80 poeng

Coolbet er best i test også i år, selv om det er klart jevnere blant de beste selskapene denne gangen enn i 2017/18-versjonen av våre store gjennomgang av spillselskapene. Strålende nettsider, ingen gebyrer på innskudd/uttak, solid support, stor fokus på ansvarlig spill og tilbakebetalingsprosenter i toppklassen gjør Coolbet til et selskap alle bør benytte seg av!