• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Tipsfotball

Bonuspodcastens FPL-lag, Gameweek 22

Bonuspodcastens FPL-lag, Gameweek 22
Foto: football.com

Vi hyller julas største stjerne, ser frem mot dobbeltrunde i runde 24 og kroner oss selv som Ings-etternølere

Av Tipsfotball

Alexander-Arnold (7.5) har en eierandel på litt under 40 %. Det betyr at godt over halvparten av fantasy-managerne hadde en tung jul, for maken til poengfangst skal man lete lenge etter! På de tre julekampene sanket Liverpool-backen hele 38 poeng, etter tre rene bur, tre assist, en skåring og fem bonuspoeng. Hadde du denne julestjerna som kaptein mot Leicester er det bare å gratulere! Frem til jula var back-kollega Robertson (7.0) jevngod med Alexander-Arnold, og mange har nok blitt sittende med sistnevnte på grunn av den stadige økende prisdifferansen mellom de to. Kanskje skulle man rett og slett hatt begge to? I siste runde var det nemlig Robertson som stjal showet, med assist og trippelbonus i kampen mot Sheffield United. Dette bringer oss inn på runde 24: Her har nemlig West Ham og Liverpool dobbeltrunde. Defensiv dobling hos de røde fra Liverpool er noe vi anser som høyaktuelt. Dobling på midtbanen med Salah (12.3) og Mané (12.3) er også fristende, men vil kreve større endringer, og sannsynligvis at De Bruyne (10.6) midlertidig går ut av laget. Et alternativ er å spille det nye wildcardet i runde 23, slik at «Triple Captain»-chipen kan spilles i runde 24. Hva enn du gjør, ha runde 24 i bakhodet!

Ellers var Bonuspodcastens jul preget av skuffende uttelling for kapteinene våre. Totalt 20 (10 x 2) kapteinspoeng på tre runder er rett og slett for dårlig. Vi var neppe alene om å bli både skuffet og overrasket over Vardys (10.1) fravær, men burde valgt andre visekapteiner. Vi håper Leicester-målkongen er klar igjen til runde 22, og velger ham som kaptein før hjemmekampen mot Southampton. Visekaptein blir Jiménez (7.5), som spiller hjemme mot et Newcastle som har sluppet inn ni mål på de tre siste kampene.

Vår ene overgang før runden blir å ta ut en noe usikker Wood (6.2) og inn med Ings (6.7). Vi har en snikende følelse av at Ings sin vanvittige form snart må gi seg, og uansett har vi kommet lovlig seint på dette toget. Etternølingen kan komme til å koste oss dyrt. Vi krysser likevel fingrene for at han fortsetter litt til, fordi han har vist at han kan skåre også mot de store lagene.

Fristen for runde 22 er allerede fredag kl. 20.00. Vi ønsker alle masse lykke til og et riktig godt fantasy-år!