• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Tipsfotball

Champions League: Onsdagens tips!

Champions League: Onsdagens tips!
Foto: football.com

Våre vurderinger av onsdagsrunden i Champions League er nå klare!

Av Tipsfotball

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til onsdagsrunden i Champions League. Spillene er satt hos Unibet og vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Unibet

Real Madrid - Galatasaray (o/u 2.5)  Over    1,36    

Bayern München - Olympiakos Piraeus        H         1,18

Røde Stjerne - Tottenham (o/u 2.5)   Under  2,23

Atalanta - Manchester City    U         5,20

Lokomotiv Moskva – Juventus         B         1,64    

Bayer 04 Leverkusen - Atletico Madrid (o/u 2.5)     Under  1,72

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter:

Paris Saint-Germain – Club Brugge

Paris Saint-Germain har åpnet med tre strake seirer og sikrer sluttspillbilletten med ny triumf her. U vil også holde så sant ikke Galatasaray vinner borte mot Real Madrid. Kylian Mbappé med hattrick som innbytter i 5-0-seieren i det omvendte møtet. Sjokktap borte mot Dijon fredag. Her mangler Thilo Kehrer (f), Thomas Meunier (f) og Neymar (a). Club Brugge fikk Simon Deli (f) skadet lørdag. Han mangler her sammen med suspenderte Ruud Vormer (mb) mens Simon Deli (f) er usikker.

 

NK Dinamo Zagreb – Shakhtar Donetsk

Dinamo Zagreb med ett poeng på to bortekamper etter 4-0-seieren i åpningskampen hjemme mot Atalanta. Ledelse til kvarteret gjensto i det omvendte møtet for to uker siden. Den femte strake seieren i den kroatiske ligaen kom hjemme mot Inter Zapresic lørdag. Sandro Kulenović (a) står over med skade mens Mario Gavranović (a) og Amer Gojak (mb) er usikre til denne kampen. Shakhtar Donetsk ligger á poeng med vertene. Seieren kom i den eneste bortekampen mot Atalanta. 12-1-0 i den ukrainske ligaen, men i cupen ble det tap etter ekstraomganger for Dynamo Kiev. Manor Solomon (mb) og Yevhen Konoplyanka (mb) er skadet mens Marlos (mb) og Serhiy Kryvtsov (f) er usikre til denne kampen.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Paris Saint-Germain - Club Brugge   B         14,00

NK Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk       B         3,10