• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Tipsfotball

Dagens spill onsdag

Dagens spill onsdag
Foto: football.com

Her spiller vi ettmålsseier til vertene til 4,00 i odds

Av Tipsfotball

78        Ranheim - Fram Larvik (0-1) U         4,00
137      Mjøndalen - Haugesund (0-1)            H         5,50

Totalodds: 22,00

Kvartfinale i cupen. Ranheim ligger på direkte nedrykksplass etter 1-4-7 på de tolv siste seriekampene. Søndag var vertene på vei mot en veldig viktig hjemmeseier mot Bodø/Glimt, men motstanderen utlignet to minutter på overtid. Fortsatt ingen skadeproblemer i troppen. Kolstad, Nardo, Skeid og Brann er slått i cupen med 13-1 i total målforskjell.

Fram Larvik henger med i toppen av 2. divisjon avdeling 2. Kun målforskjellen skiller opp til Åsane og opprykkskvalifisering. Den fjerde strake seieren ble tatt hjemme mot tabelljumbo Oppsal lørdag. Sindre Osestad sto over med skade, ellers ingen problemer i troppen. Gjestene åpnet cupen med 1-0-seier hjemme mot Start før Raufoss ble slått etter straffesparkkonkurranse. I de to siste rundene har det blitt 2-1-seier hjemme mot Strømsgodset og 3-1-seier hjemme mot Bærum.

Her spiller vi ettmålsseier til vertene til 4,00 i odds.

 

Mjøndalen med ett poeng på de fire siste seriekampene og ligger på nedrykkskvalifisering. Søndag tok vertene tidlig ledelsen hjemme mot Rosenborg, men røk på et selvmål i starten av 2. omgangen. 1-4-tap hjemme og 0-0 borte mot dagens motstander i serien denne sesongen, tap etter straffesparkkonkurranse i tilsvarende cupoppgjør i fjor.

Tre strake poengdelinger for Haugesund etter at bortemøtet med Brann endte målløst. Ekstraomganger mot Strømmen sist.

Her forsøker vi minst tomålsseier til vertene til 5,50 i odds.