• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Tipsfotball

Dagens spill søndag

Dagens spill søndag
Foto: football.com

Vi gir et klart tips til Bodø/Glimt

Av Tipsfotball

236      Bodø/Glimt - Kristiansund BK         H         1,50
240      Stabæk – Mjøndalen   B         3,10

Totalodds: 4,65

Bodø/Glimt har levert en fantastisk sesong selv om det har gått noe tyngre på slutten med 1-6-2 på de ni siste seriekampene. Nordlendingene måtte dermed se Molde feire gullet og det handler nå om å sikre sølvet. To poeng skiller ned til Odd og tre ned til Rosenborg. Borte mot sistnevnte ble 2-1-ledelse ved pause til 2-3-tap etter baklengsmål i 95. minutt. Kjetil Knutsen er nominert til årets trener. Ingen mannskapsproblemer før denne. 2-1-seier i det omvendte møtet 14. august, 3-0-seier i tilsvarende oppgjør i fjor.

Kristiansund har også imponert og holder 6. plassen. Før landslagspausen holdt laget målfest hjemme mot nedrykkstruede Sarpsborg 08. Tyngre borte med 1-4-4 på de ni siste forsøkene i serien. Amahl Pellegrino er ute med skade mens Sondre Sørli er usikker til denne kampen.

Vi gir et klart tips til Bodø/Glimt.

 

Stabæk har klatret opp til rett under midten av tabellen etter 3-3-0 på de seks siste kampene. 3-0-ledelse etter en drøy time borte mot Lillestrøm sist. Matthew Rusike er skadet, Vadim Demidov er usikker. 0-1-tap i omvendte møte, 1-0-seier i en treningskamp i mars.

Mjøndalen holder kvalikplassen. Etter 0-4-5 på ni seriekamper ble det svært viktig hjemmeseier mot tabelljumbo Ranheim sist. Georges Bokwe og Henrik Gulden er fortsatt ute med skader.

Vi forsøker en motivasjons-B.