• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Tipsfotball

Dagens spill tirsdag

Dagens spill tirsdag
Foto: football.com

Vi fristes av 3,05 i odds for minst tomålsseier til makedonerne

Av Tipsfotball

 

8          JK Nomme Kalju - FK Shkendija (1-0)        B         3,05
27        Senegal - Benin (o/u 2.5)       Under  1,40

Totalodds: 4,27

Første møte i første runde av Champions League-kvalifiseringen. Nõmme Kalju ligger på 4. plass i den estiske ligaen. Kun to tap denne sesongen, men det har blitt litt for mange poengdelinger. 10-5-0 på de 15 siste ligakampene etter 1-1 borte mot tabellnabo Narva Trans fredag. Vertene har vært fast deltaker i europacupkvalifiseringene. I 2016 ble Trakai og Maccabi Haifa slått før Osmanlispor ble for sterke. Året etter slo esterne ut B36 før det ble stopp mot Videoton mens det i fjor gikk galt direkte mot Stjarnan.

Shkëndija har fortsatt sommerferie i Makedonia. Gjestene pleier å gå langt i disse kvalifiseringene. I 2016 og 2017 røk laget ut i 4. kvalikrunde mot henholdsvis Gent og Milan. I fjor ble det tap for RB Salzburg i denne turneringen og mot Rosenborg i Europa League.

Vi fristes av 3,05 i odds for minst tomålsseier til makedonerne.

 

Kvartfinale i Afrika-mesterskapet som spilles i Egypt. Senegal tok 2. plassen i gruppe C. Full dominans i 2-0-seieren i åpningskampen mot Tanzania. 0-1-tap for Algerie fulgte før gruppen ble avsluttet med 3-0-seier mot Kenya mandag etter to mål av Sadio Mane. Stjernespissen misbrukte også et straffespark. Samme skjedde fredag, men Mane hadde allerede scoret før missen og det holdt til å slå ut Uganda. Landslagssjef Aliou Cisse er klar på at Mane fortsatt skal ta straffene.

Benin er med i sluttspillet for første gang. Laget gikk videre som en av de beste treerlagene etter å ha endt opp med tre poengdelinger i gruppe F.I åpningskampen mot Ghana spilte laget mot ti mann i nesten hele 2. omgangen og utlignet en knapp halvtime før slutt. Sjansefattig i de to siste gruppespillkampene. Fredag ble Marokko slått etter straffesparkkonkurranse.

Målfattig oppgjør ventes.