• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Tipsfotball

Dagens spill tirsdag

Dagens spill tirsdag
Foto: football.com

Vårt valg blir at begge lagene scorer

Av Tipsfotball

14        FC Salzburg - Liverpool (begge scorer)        Ja         1,42
46        Borussia Dortmund - Slavia Praha    H         1,24

Totalodds: 1,76

Gruppe E i Champions League. Dette er en helt avgjørende kamp med tanke på hvem som skal gå til sluttspillet. RB Salzburg er avhengig av å vinne denne kampen. I tillegg må man vinne med mer enn 4-3 hvis Napoli også vinner hjemme mot Genk. 1-1 borte mot italienerne sist etter ny scoring av Erling Braut Haaland. Nordmannen har dermed syv nettkjenninger i dette gruppespillet. I det omvendte møtet 2. oktober kom østerrikerne tilbake fra 0-3 til 3-3, men røk drøye 20 minutter før slutt.

Liverpool er fortsatt helt suverene i ligaen, men er igjen i trøbbel i gruppespillet i denne turneringen. Et uavgjort resultat her sikrer avansementet, men tap er man avhengig av at Napoli sjokktaper hjemme mot Genk. Dejan Lovren (f) ble skadet mot Bournemouth lørdag, men det skal ikke være snakk om noe alvorlig.

Vårt valg blir at begge lagene scorer.

 

Gruppe F i Champions League. Her er det hard kamp om den andre sluttspillplassen. Borussia Dortmund er bak Inter på regelen om innbyrdes oppgjør og er dermed avhengig av å ta flere poeng i denne kampen enn italienerne klarer hjemme mot Barcelona. 1-3-tap borte mot katalanerne sist. Lørdag ladet vertene opp med 5-0-fest hjemme mot Fortuna Düsseldorf i ligaen. Der sto Jacob Bruun Larsen (mb), Thomas Delaney (mb) og Marcel Schmelzer (f) over med skader. 2-0-seier i det omvendte møtet 2. oktober.

Slavia Praha med 0-2-3 på de fem siste kampene og ender sist i gruppen uansett resultat i denne kampen. Merk at poengene har kommet i bortemøtene med Inter og Barcelona. 1-3-tap hjemme for Inter sist etter to sene baklengsmål. Der traff også motstanderen tverrliggeren to ganger.

Alt annet enn hjemmeseier her vil være en stor overraskelse.