• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Tipsfotball

Dagens spill torsdag

Dagens spill torsdag
Foto: football.com

Borteoddsen frister mest

Av Tipsfotball

187      Besiktas JK - Wolverhampton Wanderers (0-1)       H         5,25
222      Sporting CP Lisboa - LASK Linz     B         4,60

Totalodds: 24,15

Gruppe K i Europa League. Besiktas med 2-4-tap i åpningskampen borte mot Slovan Bratislava. Der kom tyrkerne tidlig under, snudde til 2-1-ledelse ved pause, men slapp inn mål i 93. og i 94. minutt. Vertene endte på 3. plass bak Genk og Malmö i Europa League-gruppen sin for ett år siden. Da tapte man to av tre hjemmekamper. Elendig start på den hjemlige ligaen med en seier på de seks første kampene og nedrykksplass.

Wolverhampton med en elendig sesongstart. Forrige midtuke trengte laget straffer for å vinne hjemme mot Reading i ligacupen. Lørdag var det endelig duket for den første seieren hjemme mot tabelljumbo Watford. Troppen er fortsatt tilnærmet skadefri. 0-1-tap i åpningskampen hjemme mot Braga i gruppen etter stor sjansesløsing. Avgjørelsen kom knappe 20 minutter før slutt.

Vi forsøker minst tomålsseier til vertene.

 

Gruppe D i Europa League. Det har vært lite å glede seg over for Sporting CP denne sesongstarten. Silas har nå tatt over som trener. Han åpnet med bortekamp mot Aves etter vår deadline mandag. Før det hadde laget tatt ett poeng på tre ligakamper, tapt hjemme mot Rio Ave i ligacupen og borte mot PSV Eindhoven i denne turneringen. Mot sistnevnte skapte en redusering åtte minutter før slutt håp uten at det hjalp. 2. plass bak Arsenal i gruppespillet for ett år siden.

LASK Linz er med i gruppespillet for første gang og debuterte med 1-0-seier hjemme mot Rosenborg. Der var laget nærmere 2-0 enn motstanderen var utligning. Fin start på den østerrikske ligaen med 6-2-1 på de ni første kampene. Tapet kom hjemme mot Wolfsberger i slutten av august.

Borteoddsen frister mest.