• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Tips

De beste oddskupongene i uke 2

De beste oddskupongene i uke 2
Foto: football.com

Ukens beste oddskuponger presenteres fortløpende. Her fra uke 2.

Av Tips

Coolbet er kåret til Norges beste bookmaker to år på rad, og er en foretrukken bookmaker for de fleste norske oddsspillere. Hver uke fremover vil de presentere ukens beste vinnerkuponger for nordmenn.

Alle elsker å lese om gode vinnerhistorier og hos Coolbet er det mange av de, med tusenvis av vinnende oddskuponger fra nordmenn hver uke.

I uke 2 var det to kuponger på henholdsvis 216 og 185 i odds som var best, og de er begge imponerende.
Vi starter med en nordmann som tryllet bort en tier mot å få igjen to tusenlapper.
- Strålende spill og det er artig å teste multikuponger med lav innsats. Vi har tusenvis av nordmenn som kjører underholdningsspill på en rekke kveldskamper eller helgekamper, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.

Den andre kupongen har litt lavere odds: 185,42 - men høyere innsats ga større profitt. 100 kr betyr utrolige 18541,52 tilbake.
. Det er et strålende spill med masse spenning. Her var det mange jevne kamper og litt marginer med, men gratis til begge disse to for strålende spill, sier Mikael Mellqvist og ser på kupongen under.

Norges beste bookmaker har nå startet med en nyhet og sender ut vinnerdiplom til den som har høyest odds hver uke.
Når man bruker #sjekkoddsen, som det heter på Coolbetspråk - så forstår man at flere og flere nordmenn velger å spille der oddsen er best.
Slik ser oversikten ut på denne ukens favoritter i Premier League.