• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Tips

Favorittene innfridde - sjekk ukas beste bonger!

Favorittene innfridde - sjekk ukas beste bonger!
Foto: football.com

170-oddser til topps

Av Tips

Hver uke sender vi et innrammet diplom til personen som får inn ukens høyeste odds, sier Thomas Måleng, markedsansvarlig i Coolbet Norge.

- Denne uka sendes diplom til Nordmøre, nærmere sagt Averøy. Der var det nemlig en mann i 40-årene som dro inn en 170-oddser, sier Måleng.

Dyrt for bookmakerne
Som man kan se så innfridde mange favoritter i helgen, og det koster spillselskapene dyrt. Ekstra dyrt blir det for Coolbet, som tilbyr markedsledende odds på det meste av fotball.

Selv om alt av fotball har startet opp igjen, er det ikke alltid de øverste og beste ligaene står i fokus hos spillfolket. Her ble en hundrelapp gjort om til en halv månedslønn på utradisjonelle ligaer.
- Dette er en fantastisk kupong som er spilt på liveoddsen, og den viser at flyt og flaks fortsatt eksisterer på oddsen, ikke bare dyktighet. Her satt det nok en spent bergenser og ventet inn scoringene, fortsetter Thomas Måleng. 

Eliteserien har endelig kommet i gang, og det viser seg godt hos Coolbet. Under ser man nok et eksempel på hvor godt Eliteserien betaler seg når man har tro på scoringer.
- Lunsjpenger ble til en fin totalgevinst for en ung mann i 20-årene fra Steinkjer, avslutter Måleng.