• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Thomas Elgheim

Test av spilltilbydere: 12. plass

Test av spilltilbydere: 12. plass
Foto: football.com

Scandibet debuterer i testen vår i år og er første bookmaker vi presenterer som endte over 50 poeng.

Av Thomas Elgheim

Bunnsolide tilbakebetalingsprosenter og solid oddsutvalg gjør dette til et selskap man absolutt bør vurdere å ta inn i porteføljen sin.

Nettside: www.scandibet.com

Tidligere sluttplasseringer:

Debuterer i år

Best på tysk

1: Brukervennlighet nettside

Scandibets nettside var ikke blant de mest stabile i vår testperiode. Vi opplevde flere ganger å bli automatisk logget ut av den under bruk noe som var svært irriterende. Selve nettsiden kan oppfattes som noe rotete da det er mye informasjon på skjermen til en hver tid og det må ofte scrolles mye for å finne det man er på jakt etter. Enkel registrering der man kan velge norsk som språk. En aktiveringskode blir sendt på e-post. Når det gjelder systemspill har man ingen god løsning der det er dårlig forklart hva de forskjellige alternativene er samtidig som man ikke kan velge banker etc i oppsettet.
Score: 5/10

2: Innskudd/uttak

Norske kroner tilbys som valuta hos Scandibet. Her kan benytte Skrill, Visa-kort, Neteller, Paysafe-kort og Ecopayz for å gjøre innskudd og alle er gebyrfrie. Når det gjelder uttak er det kun Ecopayz, Skrill og Neteller som er tilgjengelig, igjen uten gebyrer. Merk imidlertid at det er satt et minimumsbeløp for uttak. Ønsker man å ta ut mindre enn 200 kroner har Scandibet satt i reglene at man har rett til å ilegge en avgift for transaksjonen tilsvarende minstesummen av hva det vil koste selskapet å utføre uttaket. Før uttak kan bestilles må konto verifiseres med å sende over kopi av førerkort eller pass.
Score: 6/10

3: Spillutvalg

Scandibets utvalg er en kopi av Winmasters som vi tidligere har presentert. Det betyr at denne kategorien blir lik det vi allerede har vurdert. Scandibet er allerede ute med over 70 spesialspill på alle kampene i åpningsrunden i Eliteserien. 1. divisjon er også på plass mens det allerede er lagt opp til at det skal presenteres odds også i de to neste norske divisjonene. Man er samtidig selskapet i testen som har flest 1×2-handikapspill på de største ligaene og hadde hele 96 spillvalg på norske ishockeykamper i vår testperiode. Asiatisk handikap er også på plass, dog i en langt mer begrenset variant.
Score: 16/20

4: Tilbakebetalingsprosent

Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Scandibet endte opp med følgende testresultater:

Premier League: 96,4 (10. plass)
Champions League: 96,8 (6. plass)
The Championship: 94,9 (9. plass)
La Liga: 97,4 (2. plass)
Serie A: 96,8 (3. plass)
GET-ligaen: 93,7 (6. plass)
Eliteserien håndball: 90,5 (10. plass)
Ligue 1: 94,7 (12. plass)
Bundesliga: 97,5 (1. plass)
Eredivisie: 93,9 (10. plass)
Premiership: 93,4 (9. plass)
Vinnerodds Eliteserien: 76,8 (11. plass)
Asiatiske handikap: 97,6 (3. plass)
Over/under: 97,0 (2. plass)
1×2-handikap: 92,0 (5. plass)

Ny solid kategori for Scandibet som i vår testperiode hadde best odds på tysk Bundesliga av alle 24 deltakerne i testen. I tillegg var man nest best på spanske La Liga og over/under-spill samt tredje best på italiensk Serie A og asiatiske handikap! Dermed blir det bunnsolid karakter her med 14 av 20 poeng. Litt høyere odds på engelsk fotball, vinneroddser samt Champions League er det som mangler for å utfordre de to beste.
Score: 14/20

5: Support

Scandibet tilbyr support via e-post eller livechat. Sistnevnte er åpen fra 09.00 til 24.00 hver dag. Her kan man velge norsk som språk, men vi ble likevel satt over til en svensk kundebehandler. Han ga god hjelp på våre spørsmål. Når det gjelder sosiale medier er det svært liten aktivitet hos dette selskapet. Poengtrekket kommer imidlertid mest på grunn av at vi savner muligheten for å kunne kontakte Scandibet via telefon.
Score: 5/10

6: Ansvarlig spill

Scandibet setter standard innskuddsgrenser når man åpnet konto. Denne kan økes eller senkes når man vil. Ellers er det en veldig tynn seksjon når det gjelder ansvarlig spill på nettsiden, men man linker i hvert fall til hjelpelinjen.no som et norsk alternativ. Plusspoeng for at man holder seg unna casinoreklame på oddssidene samt at vi ikke har fått en eneste reklamemail fra Scandibet siden vi åpnet konto! Scandibet tilbyr 50 prosent bonus på første innskudd ved oddstipping. Maksimal bonus er 1500 kroner. Innskudd og bonusen må omsettes fire ganger før man har oppfylt bonuskravet. Innsats på odds lavere enn 1,90 teller ikke mot omsetningskravet, men kombinasjonsspill er tillatt. Vi fikk ikke denne bonusen da vi testes selskapet, men kundeservicen satt den inn manuelt med engang vi kontaktet dem via livechat. Vi ble samtidig forklart at dette skyldes at man normalt ikke får bonus ved bruk av Skrill og Neteller, men at selskapet gjør unntak for nordmenn grunnet få andre alternative betalingsmåter.
Score: 7/10

Oppsummering: 53/80 poeng

Scandibet er stort sett en kopi av Winmasters som vi allerede har presentert, men med bedre odds. Samtidig har man norske kroner som valuta og norsk språk på hjemmesiden og ender dermed klart over i total poengsum. Mer stabil hjemmeside og mulighet for å kontakte selskapet via telefon forhindrer enn topp ti-plassering i vår test.

Les mer om årest 24 utvalgte spilltilbydere her.