• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Thomas Elgheim

Test av spilltilbydere: 3. plass

Test av spilltilbydere: 3. plass
Foto: football.com

Nordicbet viser sin styrke med å ende i topp tre for tredje gang på rad i vår store bookmakertest.

Av Thomas Elgheim

Regjerende mester Nordicbet klarer ikke å forsvare 1. plassen fra 2016, men viser seg igjen solid med en ny pallplass i vår bookmakertest.

Tredje pallplass!

Nettside: www.nordicbet.com

Tidligere sluttplasseringer:
2008: 2. plass
2016: 1. plass

1: Brukervennlighet nettside

Nordicbet har en nettside det er lett å bli glad i. Enkel registreringsprosess hos Nordicbet der norsk språk og norske kroner er på plass som naturlige valg. Vi savnet imidlertid en velkomstmail. Nordicbets brukervennlige nettsider kommer også til sin rett i spillprosessen. Idrettene velges i en meny på venstre side av skjermen og man huker deretter av for de ligaene man ønsker å se odds på. Disse kommer da opp midt på skjermen hvor man samtidig kan sortere etter spesialspill. Enkle systemløsninger er på plass og der regnes det automatisk ut potensiell gevinst. Man tilbyr imidlertid ikke mulighet for bruk av bankere.
Score: 9/10

2: Innskudd/uttak

Bunnsolid kategori for Nordicbet som får toppkarakter. Innskudd kan foretas via Skrill, Visa, MasterCard, Neteller, Paysafecard og bankoverføring og alt er helt gebyrfritt. En rekke valgmuligheter også når det gjelder uttak og heller ikke her belaster selskapet noe gebyr.
Score: 10/10

3: Spillutvalg

Nordicbet har nøyaktig samme spillutvalg som Betsafe og Betsson og dette blir dermed en ren kopi av det vi har presentert i de to siste avisene. Strålende utvalg hos Nordicbet som får toppscore på delen som omhandler norsk fotball med fullt oddstilbud på de fem øverste divisjonene. Noe færre spesialspill på de største ligaene enn mange av konkurrentene byr på trekker imidlertid ned. I tillegg blir det vanlig poengtrekk for manglende tilbud av asiatiske handikapspill.
Score: 17/20

4: Tilbakebetalingsprosent

Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Nordicbet endte opp med følgende testresultater:

Premier League: 97,8 (2. plass)
Champions League: 97,9 (2. plass)
The Championship: 95,1 (6. plass)
La Liga: 95,6 (8. plass)
Serie A: 95,4 (6. plass)
GET-ligaen: 93,7 (6. plass)
Eliteserien håndball: 90,8 (6. plass)
Ligue 1: 94,8 (9. plass)
Bundesliga: 95,5 (12. plass)
Eredivisie: 94,3 (7. plass)
Premiership: 92,9 (15. plass)
Vinnerodds Eliteserien: 93,9 (1. plass)
Asiatiske handikap: Ingen odds
Over/under: 96,2 (3. plass)
1x2-handikap: 91,9 (8.plass)

Nordicbet har stort sett alltid samme odds som Betsafe og scorer dermed helt likt i denne kategorien. Det eneste unntaket i vår testperiode var GET-ligaen der Nordicbet lå hakket over søsterselskapet. Det er imidlertid ikke nok til å øke totalkarakteren. 2. plass på Premier League og Champions League, 1. plass på vinnerodds Eliteserien samt 3. plass på over/under-spill viser at dette er et solid valg av spillselskap.
Score: 14/20

5: Support

Nordicbet har telefonsupport, e-post og livechat på nettsiden. Alt fungerte strålende i vår test. Kundeservicesenteret er åpent 24 timer i døgnet både på norsk og engelsk. Vi fikk imidlertid svar på svensk da vi testet kundeservicen uten at det bød på noe stort problem utenom at kundebehandleren brukt litt lang tid på å svare. 800-nummer kan benyttes, men på nettsiden kan man legge inn at selskapet i stedet skal ringe deg i løpet av 15 til 60 minutter. Stor aktivitet på selskapets Twitter-konto!
Score: 9/10

6: Ansvarlig spill

Nordicbet scorer meget godt på ansvarlig spill/bonuser-kategorien. Her holder man casino- og pokerdelen helt adskilt fra oddstippingen. Seksjonen vedrørende ansvarsfullt spill er tydelig tatt på alvor. Her tilbys det innskuddsgrenser, budsjettgrenser, tidsavbrudd og selveksludering. I tillegg har men en selvtest for egenvurdering av spillingen. Det linkes også til «Hjelpelinjen» og «Anonyme Gamblere». Når det gjelder bonusordninger får alle nye kunder er risikofritt spill på Eliteserien verdt 200 kroner etter at man gjort et innskudd på minst 100 kroner. Merk at bruk av Neteller eller Skrill ekskluderer deg fra dette tilbudet.  Om du ikke vinner på det risikofrie spillet får du pengene tilbake umiddelbart, uten omsetningskrav. Hvis du vinner vil hele beløpet og innsatsen utbetales. Gevinster (totalbeløpet minus innsatsen) må omsettes tre ganger til en minimumsodds på 1,50 innen 14 dager. Systemspill bidrar ikke til omsetningskravet for bonusen.
Score: 9/10

Oppsummering:68/80 poeng

Nordicbet er siste selskap ut av de tre store søsterselskapene og man ender ikke overraskende på tre påfølgende plasseringer i vår test. Som i 2016 holder vi imidlertid Nordicbet for å være hakket bedre enn Betsson og Betsafe.