• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Tipsfotball

TIPS-laget runde 23

TIPS-laget runde 23
Foto: football.com

TIPS-laget endte opp med 41 poeng i forrige runde, noe som må sies å være en skuffelse for laget som håpet på å fortsette den gode trenden

Av Tipsfotball

Gjennomsnittlig poengfangst for alle spillere i Eliteserien Fantasy var på 40 poeng, så vi er absolutt helt gjennomsnittlige – men vi kunne gjort det så mye bedre om Håkon Evjen, i likhet med Bodø/Glimt-laget, ikke hadde savnet Amor Layouni så mye. Vår kaptein var aldri helt farlig, og ga oss fattige 4 poeng i retur. Midtbanekammeraten, «Fire på rad»-Pellegrino, scoret i sin fjerde kamp på rad og sørget for ettertrengte poeng til laget. Mindre overraskende var det kanskje at Torgeir Børven vartet opp med godt hjemmebanespill i Odd’s sikre 3-0 seier over Sarpsborg 08, hvor han slo til med mål, målgivende og 2 bonuspoeng. Sett bort fra Leke James’ målgivende var det ikke den store innhøstningen, men vi ser like fult frem til neste runde hvor mange av spillerne våre har gode hjemmekamper.

Vi kunne stilt et helt lag med spillere som har hjemmekamp i den kommende runden. Det viser at det til dels er en viss ubalanse i laget, men akkurat nå gjør det oss ingenting. Vi peiser likefult på, og foretar oss kun ett bytte.

De siste rundenes store snakkis har vært den tilsynelatende dalende formen til Magnus Wolff Eikrem (12.2). Midtbanediamanten har ikke spilt 90 minutter i serien siden runde 13, og noterte seg sist for et målpoeng i runde 16. Hvorfor har man ikke tatt han ut tidligere? Man har vel rett og slett tenkt at mannen med de 9 målene og 7 målgivende skulle slå tilbake, men til tross for hvile og «begrenset» tid i Europa har formen ikke tatt seg opp enda. Vi ser derfor til lagkameraten som har vist gryende form i de siste par kampene, for å få hjelp fra topplaget i den kommende perioden; Eirik Hestad (9.0).

Etter en god start på sesongen ble det litt mer stille fra den allsidige midtbanespilleren, men de siste 4 rundene har han produsert mange og livsviktige målpoeng (3 mål, 2 målgivende) for et gulljagende Molde. Siden Wolff Eikrem må stå over kampen mot LSK med suspensjon, blir det et bytte rett over til mannen vi håper skal assistere vår kaptein.

For her regner vi rett og slett med at LSK skal slite. Molde stiller uten to faste nøkkelspillere i nevne Wolff Eikrem, men også Ohi Omoijuanfo (9.2). Vi ser dog ikke på dette som et stort tap, men heller en mulighet for at den målfarlige spissen Leke James (11.1) vil få enda mer frihet og være hovedpunkt for Moldes angrep i kampen som kommer. James har nettet i sine to siste hjemmekamper, og møter et LSK som har sluppet inn 11 baklengs de siste 5 bortekampene. Den tidligere Aalesund-spissen blir vår kaptein for runden.

Lykke til!