• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Kim Marki

Nydelig TV-helg

Nydelig TV-helg
Foto: Bildbyrån

Ingen grunn til å bevege seg utendørs

Av KMarki

Høststormene har slått inn over det ganske land, men hva gjør vel det. Bjørka må gjerne stå sidelengs for vmin del, så lenge det er fotball på skjermen. Og fotball i monitor er det til gagns denne helgen.

For oss anglofile er det i alle fall lite å klage på. Programmet faller heldig ut, da samtlige rundens ti kamper blir mulig å se direkte.

Her er TV2 PLs program for helgen:

Lørdag:
13.30 Brighton – Manchester United
16.00 Crystal Palace - Everton
18.30 WBA - Chelsea
21.00 Burnley - Southampton

Søndag:
13.00 Sheffield United - Leeds
15.00 Tottenham - Newcastle
17.30 Manchester City – Leicester
20.00 West Ham - Wolverhampton

Mandag:
18.45 Fulham – Aston Villa
21.00 Liverpool – Arsenal

Og skulle din eventuelle bedre halvdel klare å lokke deg ut i griseværet, så finner du livescore her. Grei å ha på baklomma. 

Allerede fredag begynner imidlertid moroa, da det er både OBOS-liga (Eurosport), The Championship (Huddersfield-Nottingham Forest og Ligue 1 (Lille – Nantes) på Viaplay.

Også lørdag finnes det mer enn Premier League på programmet. Wycombe – Swansea (Viaplay) og Alaves – Getafe (Strive og Unibet) har begge tidlig avspark, mens man resten av kvelden kan fråtse i kamper fra de største europeiske ligaene, samtidig som Strømsgodset mot Sarpsborg kan bivånes på TV Norge.

Søndag er det så storkamper både i Norge, England, Spania, Tyskland, Frankrike og Italia, før det mandag altså avsluttes med storkamp mellom regjerende ligamester mot regjerende FA-cupmester på Anfield.

Ja, og ikke å forglemme; i kveld dukes det altså for styrkeprøve i Milano når selveste Bodø/Glimt skal utfordre Milan – på direktesport.

Mye nevnt, atskillig glemt; komplett tv-oversikt finner du her

God fotballhelg!