• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
The Championship ntb

Bournemouth tror på King-spill i toppkamp lørdag

Bournemouth tror på King-spill i toppkamp lørdag
Semifinale EM playoff Norge - Serbia (1 - 2) NTB

Bournemouth-manager Jason Tindall signaliserer at Joshua King kan bli å se på banen i lørdagens topp

Av ntb

Bournemouth-manager Jason Tindall signaliserer at Joshua King kan bli å se på banen i lørdagens toppkamp mot Watford.

Bournemouth måtte nøye seg med 1-1 borte mot Cardiff i mesterskapsserien onsdag. Da var ikke Joshua King involvert.

Den norske landslagsspissen har slitt med å få spilletid den siste tiden, samtidig som han har vært ryktet vekk fra sin nåværende arbeidsgiver. Overgangsvinduet stengte imidlertid uten at interessen fra andre klubber materialiserte seg i en overgang.

Nå håper Bournemouth-manager Tindall å ha nordmannen klar for spill til lørdagens toppkamp mot Watford.

– Cameron (Carter-Vickers), Josh King og David Brooks har ikke spilt mye fotball i det siste, og vi følte at det var best at de ikke var med (onsdag), sier han til avisen Bournemouth Echo.

– De fikk en dag med hard trening mandag og en ny hard og tøff dag tirsdag slik at de kommer i den best mulige fysiske formen foran de gjenstående kampene. Forhåpentligvis er de tilbake i troppen og involvert til helgen, tilføyer han.

Bournemouth ligger på fjerdeplass på tabellen i mesterskapsserien foran lørdagens kamp. Watford, som også rykket ned fra Premier League etter forrige sesong, er på plassen foran.

På pressekonferansen foran onsdagens Cardiff-kamp røpet manager Tindall at han hadde hatt en god prat med King om hans situasjon og skuffelsen i overgangsvinduet.

– Når vinduet stenger, kan du enten være skuffet, surmule og håndtere det på den måten, eller du kan komme tilbake med motivasjon og et brennende ønske innenfra om å gjøre det bra og bevise hvilken god fotballspiller du er, sa Tisdall da.

Selv innrømmet King i forbindelse med landslagssamlingen som nylig ble avsluttet at de siste månedene har vært tøffe.

– Skal jeg være ærlig, har det vært de to verste månedene i livet mitt, sa landslagsspissen til TV 2 uten å ville utdype for mye om bakgrunnen for uttalelsen.

(©NTB)