• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premiership ntb

Brennhete Moi scoret igjen og sikret FA-cupfinale

Brennhete Moi scoret igjen og sikret FA-cupfinale
France Soccer Europa League AP

Mohamed Elyounoussi er brennhet for Celtic om dagen.

Av ntb

Mohamed Elyounoussi er brennhet for Celtic om dagen. Søndag scoret han sitt åttende mål for sesongen da Aberdeen ble slått 2-0 i semifinalen i FA-cupen.

Elyounoussi står med ett seriemål og ett cupmål denne sesongen, men ute i Europa har han vært enda hetere. Landslagsvingen står dermed med kruttsolide 8 mål på 17 kamper så langt denne sesongen.

Han har i tillegg levert fire målgivende (tre av dem i serien). Formen har vært så god at Southampton-manager Ralph Hasenhüttl har begynt å snakke om å hente Elyounoussi tilbake fra lån og gi ham en ny Premier League-sjanse neste sesong.

Søndagens mål var blant de enkleste Elyounoussi har scoret da han fikk ballen nærmest på målstreken og satte den i mål til 2-0. Men Celtic-proffen var der, på rett sted til rett tid og kjempet seg fram til ballen i kamp med mange kilo Aberdeen-muskler.

Målet kom etter 23 minutter av kampen, fem minutter etter at Ryan Christie hadde scoret et mål av et helt annet kaliber. Skotten skrudde ballen opp i krysset fra over 20 meter.

Elyounoussi var svært aktiv og kunne skaffet seg flere målpoeng med litt mer hell og presisjon. En skadd Kristoffer Ajer spilte ikke.

(©NTB)