• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Ntb-fotball ntb

Dette skjer i dag

Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, torsdag 23.

Av ntb

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, torsdag 23. juni:

Renteøkning i vente

Norges Banks rentebeslutning offentliggjøres. Flere økonomer tror det blir en såkalt dobbelt renteøkning denne gangen, noe som i tilfelle vil innebære at styringsrenten settes opp med 0,5 prosentpoeng til 1,25 prosent.

Grønt industriløft

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) lanserer regjeringens grønne industriløft. Lanseringen finner sted på Rosenberg Verft i Stavanger.

Flystreiken fortsetter

Flyteknikerstreiken er inne i sitt sjette døgn. Det var kontakt mellom partene i går ettermiddag, men mekleren er ennå ikke koblet inn.

Hastemøte om apekopputbruddet

Verdens helseorganisasjon (WHO) har hastemøte for å vurdere om apekopputbruddet skal klassifiseres som en internasjonal folkehelsekrise.

Cupen ruller videre

Andre runde i årets NM i fotball for menn avsluttes i dag med følgende oppgjør: Bjarg-Sogndal, Egersund-Sandnes Ulf, Kvik Halden-Fredrikstad, Nardo-Ranheim, Ullensaker/Kisa-Grorud og Ullern-KFUM Oslo.

Nye kamper i VM i strandhåndball

VM i strandhåndball arrangeres i Heraklon i Hellas. Torsdag møter det norske herrelaget Qatar og Brasil, mens kvinnelaget skal spille mot Nederland og Uruguay.

(©NTB)