• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Ntb-fotball ntb

Bohinen klar for Serie A-klubben Salernitana

Bohinen klar for Serie A-klubben Salernitana

Den italienske fotballklubben Salernitana har benyttet seg av utkjøpsklausulen på den norske midtban

Av ntb

Den italienske fotballklubben Salernitana har benyttet seg av utkjøpsklausulen på den norske midtbanespilleren Emil Bohinen.

Det bekrefter klubben på sine nettsider
onsdag. Bohinen har signert en avtale som strekker seg fram til 2026.

– Jeg har en god følelse på at dette valget er riktig. Det er deilig å få det offentlig, så slipper jeg å tenke noe mer på det. Dette var det beste alternativet og valget for min del. Nå skal jeg bare bygge videre på det vi og jeg startet på sist sesong. Det lover godt, og jeg gleder meg til å bare komme i gang, sier Bohinen til Discovery.

Bohinen reiser til Salerno i Italia på onsdag.

– Så er det rett til Østerrike for tester, før vi begynner på pre-season. Jeg gleder meg til å møte gutta igjen og spille med dem. Vi skal bare bygge videre på det vi fikk til mot slutten av sist sesong, men ikke kjempe nede i bunnstriden, sier 23-åringen.

Bohinen hentes fra russiske CSKA Moskva. 23-åringen har vært utlånt til Salernitana siden januar, hvor han fikk elleve kamper i Serie A i løpet av vårsesongen.

Han var med på å berge plassen i den øverste divisjonen etter at Salernitana endte på 17.-plass med 31 poeng.

Bohinen spilte for Stabæk før han ble hentet til CSKA Moskva i februar 2021. Den gang signerte han en kontrakt på 4,5 år med den russiske hovedstadsklubben.

Han er sønn av tidligere landslagsspiller Lars Bohinen.

(©NTB)