• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Eliteserien ntb

Molde-Moe: – Vi har hatt mange nok eksperter fra fotballen som uttaler seg

Molde-Moe: – Vi har hatt mange nok eksperter fra fotballen som uttaler seg
Europa League fotball 2020, Molde - Rapid Wien (1-0). NTB

Molde-trener Erling Moe har begynt å se fram mot Arsenal-kampen i europaligaen.

Av ntb

Molde-trener Erling Moe har begynt å se fram mot Arsenal-kampen i europaligaen. Om laget hans bør delta i en internasjonal turnering, vil han ikke mene noe om.

Rosenborg-trener Åge Hareide uttalte fredag at all internasjonal fotball bør stoppes på grunn av smittesituasjonen i Norge og Europa.

Molde har i høst spilt flere europacupkamper. Torsdag tar klubben imot Arsenal, men Moe vil ikke gå inn på koronasituasjonen. Han mener heller at andre bør ta seg av meninger om temaet.

– Vi følger alle med i det bildet som er rundt oss. Jeg tror vi har hatt mange nok eksperter fra fotballmiljøet nå som uttaler seg om alt mulig, sa Moe til NTB etter lørdagens 3-0-seier over Stabæk.

– Jeg tror vi skal la medisinerne og dem som har greie på det, ta avgjørelsene. Det virker som de norske har god greie på ting, så får vi forholde oss til det. Det tror jeg kanskje er det lureste vi kan gjøre, sa Moe.

Molde ligger på 2.-plass i sin gruppe, tre poeng foran Rapid Wien og tre poeng bak Arsenal. London-klubben står med full pott etter tre kamper i gruppespillet.

– Der trenger vi nok en maksdag offensivt og defensivt, i pausen og det som er, sa Moe om mulighetene for tre poeng mot torsdagens gjester fra Premier League.

(©NTB)