• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Europa League ntb

Molde-treneren foran Arsenal-kampen: – Vi skal være med å danse

Molde-treneren foran Arsenal-kampen: – Vi skal være med å danse
Eliteserien fotball 2020, Molde - Kristiansund (2-2). NTB

Molde-trener Erling Moe har ikke tenkt å stå med lua i hånden når Arsenal kommer på besøk i europali

Av ntb

Molde-trener Erling Moe har ikke tenkt å stå med lua i hånden når Arsenal kommer på besøk i europaligaen torsdag.

Innstillingen bærer ikke preg av at de fikk så hatten passet i bortemøtet i London. Der åpnet Molde bra før kreftene forsvant og laget falt sammen. Molde bidro også med to selvmål i 1-4-tapet.

Moe antyder at vi får se et annerledes Molde denne gangen.

– Jeg håper at vi får se et Molde-lag som vil være med å danse. Vi skal gjøre det på en offensiv måte. Vi vet at vi står overfor en voksen oppgave, men vi skal slippe oss løs og vise oss fram. De er da Molde er på sitt beste. Vi skal være gode nok til å bite fra oss, sa Moe under onsdagens digitale pressekonferanse.

En av de største

Der var også kaptein Magnus Wolff Eikrem med. Han vet at ett poeng til Molde kan være avgjørende med tanke på avansement til kvartfinalen.

– Det er ikke ofte at vi får besøk av de beste lagene i Premier League og i verden. Vi har satt oss i en god posisjon, og dette er en av de største kampene noen gang på Molde stadion, sa Eikrem.

Molde har tatt seks poeng på de to første kampene, og de er videre til kvartfinale om de blir like bra i de tre siste kampene.

– Vi har spilt bra i de siste to ukene, og det er slike kamper som dette vi drømmer om å spille, sa Eikrem.

Trygge forhold

Både kapteinen og treneren føler seg sikre på at kampen blir spilt under trygge forhold til tross for økende koronasmitte i Europa i de siste ukene.

– Vi har levd under regimet til UEFA-protokollen siden vi startet med spill i europacupen. Det har vart i mange måneder. Vi er gjennomtestet, og Arsenal er testet enda mer. Vi føler oss trygge, og for oss har dette fungert, men vi skal heller ikke blåse av situasjonen. Vi har et godt medisinsk apparat rundt oss, sa trener Erling Moe.

Molde må klare seg uten Martin Bjørnbak. Birk Risa er tilgjengelig igjen, og Ohi Omoijuanfo er tilbake fra karantene.

(©NTB)