• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League ntb

Mourinho ber England-sjefen avsløre managere som presser spillere til å droppe landslaget

Mourinho ber England-sjefen avsløre managere som presser spillere til å droppe landslaget
Belgium Soccer Europa League AP

José Mourinho sår tvil rundt Raheem Sterlings forfall fra England-troppen.

Av ntb

José Mourinho sår tvil rundt Raheem Sterlings forfall fra England-troppen. Han er sikker på at Manchester City-stjernen spiller kampen mot Tottenham.

Sterling forlot det engelske landslaget i forkant av onsdagens 4-0-seier over Island. Forklaringen var at han slet med en liten skade, men England-trener Gareth Southgate ville ikke gi detaljer.

Det har gjort Mourinho mistenksom i oppladningen til Tottenhams hjemmekamp mot Manchester City.

– Vi vet alle at Sterling spiller i morgen, sa Mourinho da han møtte pressen fredag.

Southgate har den siste tiden hintet om at enkelte England-spillere føler press fra klubbene sine om å trekke seg fra landslagsspill. Det har også Tottenham-manager Mourinho merket seg.

– Jeg har lest at Southgate skal ha sagt at enkelte klubbmanagere har lagt press på spillerne sine til ikke å spille for landslaget. Han skal derfor ha følt seg nødt til å ringe disse managerne i et forsøk på å roe ned situasjonen.

– I så fall vil jeg at han skal si hvem det gjelder. Jeg vil at han skal si hvilke trenere som presser spillerne sine til å ikke slutte seg til landslaget. I tillegg vil jeg at han sier hvilke trenere han ringer og snakker med.

Sterling meldte også England-forfall i oktober, men scoret vinnermålet for Manchester City mot Arsenal i første kamp etter landslagspausen.

City-manager Pep Guardiola bekreftet fredag at Sterling tok del i lagets trening dagen før møtet med Tottenham.

(©NTB)