• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Ntb-fotball ntb

Ødegaards lagkamerat leies ut til gamleklubben

Ødegaards lagkamerat leies ut til gamleklubben
Spain Soccer La Liga AP

Real Madrid leier ut spissen Luka Jovic til hans tidligere klubb Eintracht Frankfurt for resten av d

Av ntb

Real Madrid leier ut spissen Luka Jovic til hans tidligere klubb Eintracht Frankfurt for resten av denne sesongen, opplyste klubben torsdag.

Den spanske storklubben kjøpte den 23-årige serberen for 60 millioner euro (620 millioner kroner etter dagens kurs) sommeren 2019, men han har ennå ikke slått til i Real-trøya. Han scoret bare to mål forrige sesong. Denne sesongen har han startet bare to seriekamper, og han har ikke scoret.

Portugisiske Benfica hentet Jovic fra Røde Stjerne i 2016, men han var leid ut til Eintracht Frankfurt fra 2017 til 2019, med betydelig suksess. Nå vender han kursen tilbake dit.

– Det har ikke vært lett i Madrid for Luka i det siste. Han trenger en omstart, og det var hans sterke ønske å komme til oss, sier den tyske klubbens sportsdirektør Fredi Bobic.

– Han er spiss, og da vil vi ha scoringer. Han har ikke lyktes på grunn av tilpasningsvansker, og skader har ikke gjort det lettere. Det er ikke tvil om hans talent, men han har en del å lære, sier Real-trener Zinedine Zidane om Jovic..

(©NTB)