• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Ntb-fotball ntb

Sky Sports: Ødegaard besto legesjekken i Arsenal

Sky Sports: Ødegaard besto legesjekken i Arsenal
Landslaget i fotball trener NTB

Martin Ødegaard fullførte tirsdag den obligatoriske medisinske sjekken i Arsenal.

Av ntb

Martin Ødegaard fullførte tirsdag den obligatoriske medisinske sjekken i Arsenal. En låneavtale for nordmannen blir presentert snarlig, melder Sky Sports.

Ødegaard har de siste dagene vært satt i forbindelse med en låneovergang til Premier League-klubben. Nå synes en bekreftelse å rykke stadig nærmere.

Sky Sports skriver tirsdag
at Ødegaard blir Arsenal-spiller ut inneværende sesong. Det er i tråd med de rapportene som har figurert i en rekke medier de siste dagene.

Bekreftelsen skal angivelig komme i løpet av de neste 24 timene.

Vil på utlån

Ødegaard skal ønske seg et utlån som følge av lite spilletid i Madrid, og han har vært koblet til flere klubber. Arsenal ble fort en favoritt da London-klubben dukket opp blant de interesserte.

Sky Sports melder samtidig at også Leicester skal være blant klubbene som den siste tiden har vist interesse for den norske 22-åringen. Aktuell skal også Ødegaards tidligere klubb Real Sociedad ha vært, men i følge spanske medier skal ikke Real Madrid ha ønsket å forsterke spillerstallen til en konkurrent.

Nordmannen ble sist sommer hentet tilbake til Real Madrid fra utlån i Sociedad ett år tidligere enn planlagt. Returen har imidlertid ikke ført til spesielt mye spilletid.

Arteta er fan

Ødegaard har bare startet fem kamper for den spanske storklubben denne sesongen. Han har i tillegg vært involvert som innbytter ved fire anledninger.

Arsenal-manager Mikel Arteta er angivelig en stor tilhenger av Ødegaard, som bør ha gode muligheter til å spille seg til fast plass på Arsenals midtbane.

London-klubben møter senere tirsdag Southampton i Premier League. Der kan Artetas mannskap ta sin femte seier på de siste seks kampene. I så fall fortsetter trolig klatringen på tabellen.

Arsenal ligger i øyeblikket på 11.-plass.

(©NTB)