• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Ntb-fotball ntb

Solskjær hyller sin rutinerte spiss: – Hvor mye tid har vi?

Solskjær hyller sin rutinerte spiss: – Hvor mye tid har vi?
Britain Soccer Premier League AP

En pressekonferanse er ikke nok for manager Ole Gunnar Solskjær til å snakke om hvor viktig Edinson

Av ntb

En pressekonferanse er ikke nok for manager Ole Gunnar Solskjær til å snakke om hvor viktig Edinson Cavani (33) har blitt for Manchester United.

Cavani ble klar for United i oktober og brukte noe tid på å komme seg ordentlig inn i spillergruppa. Nå har uruguayaneren startet tre av de fire siste kampene for de rødkledde som leder Premier League med seks poeng.

På spørsmål på tirsdagens pressekonferanse om hva Cavani tilfører laget, svarte Solskjær:

– Hvor lang tid har vi? Hva han kan tilføre? Når en spiss i den alderen løper nesten 12 kilometer, jager hver gang midtstopperen har ballen, når keeperen har ballen, han takler midtbanespillere, sa Solskjær om den meritterte angriperen.

– Han gjorde en feil da Liverpool scoret, men han er nærmest til å vinne den tilbake. Hans reaksjon, hans arbeidsvilje, trusselen i boksen, ydmykheten: Han kommer inn hver dag og gjør sitt beste. Vi kan fortsette og fortsette, men hans erfaring og holdning har lært oss alle noe, sa nordmannen.

United har 13 seriekamper uten tap og møter bunnlaget Sheffield United onsdag. Til den kampen opplyste Solskjær at det ikke har dukket opp noen nye skader.

Han bekreftet også at Marcus Rashford er tilgjengelig etter å ha slitt med et vondt kne.

(©NTB)