• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
La Liga ntb

Storavis: Atlético Madrid rasende på Arsenal

Storavis: Atlético Madrid rasende på Arsenal
AP

Både den spanske storklubben Atlético Madrid og den franske toppklubben Saint-Étienne skal være irri

Av ntb

Både den spanske storklubben Atlético Madrid og den franske toppklubben Saint-Étienne skal være irriterte på Arsenal etter at overgangsvinduet stengte.

Premier League-klubben rakk ikke bare hente Thomas Partey på overgangsvinduets siste dag. De rakk angivelig også å gjøre seg upopulære både i Atlético Madrid og Saint-Étienne.

I Madrid skal Atletico være rasende på Arsenal etter at London-klubben helt uventet løste ut utløpsklausulen til midtbanespilleren mandag, ifølge den spanske storavisen AS.

Atletico-trener Diego Simeone skal ha vært helt sikker på at spilleren skulle bli værende i Madrid-klubben. Det hevdes at han så sent som mandag snakket taktikk med Lucas Torreira om spill med Partey. Torreira er hentet på lån fra nettopp Arsenal.

På det tidspunktet skal ikke Simeone ha visst om at Arsenal var i ferd med å aktivere Parteys utkjøpsklausul på drøye 500 millioner kroner. Ifølge AS skal Atlético Madrid nå være rasende på Premier League-klubben for å ha gått bak ryggen på den spanske klubben.

Rørende avskjed

Beskjeden om at klausulen var utløst skal ha kommet fra ledelsen i den spanske ligaen.

Atlético Madrid skriver på sine nettsider at La Liga informerte klubben om at Arsenals representanter skal ha betalt Parteys klausul så sent som klokken 23.28 mandag.

27-åringen Partey hadde kontrakt med Atletico fram til 2023, men fortsetter nå karrieren i London med Arsenal. Ifølge ESPN har ghaneseren signert en fireårskontrakt.

Instagram tar den tidligere Atletico-stjernen et tårevått farvel med den spanske klubbens supportere. Der takker han fansen for tiden i klubben.

«I flere år har Atlético Madrid vært mitt hjem, og en del av denne familien vil alltid være med meg, skriver 27-åringen i innlegget.

«Atlético de Madrid er ikke bare en klubb, det er en familie. Takk.»

Fransk frustrasjon

Også i hos franske Saint-Étienne er man frustrerte over de rødhvite fra London, skriver Daily Mail.

Her er det William Saliba som er i begivenhetenes sentrum, 19-åringen som Arsenal hentet fra den franske klubben i 2019 – og som var utlånt til Saint-Étienne forrige sesong.

Saliba har ikke spilt ett eneste minutt for Arsenal siden han kom tilbake, og Saint-Étienne ønsket derfor å låne spilleren ytterligere en sesong. Ifølge den franske klubben skal klubbene ha blitt enige om en låneavtale i god tid før vinduet stengte, men London-klubben skal ikke ha ordnet papirarbeidet innen tidsfristen.

Dermed blir 19-åringen værende i England til franskmennenes påståtte store forargelse.

Saint-Étienne skal ikke ha hatt noe kjærlig forhold til Arsenal fra før etter at klubbene ikke ble enige om Saliba i forbindelse med den franske cupfinalen, som ble spilt etter at låneavtalen var over.

(©NTB)