• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Ntb-fotball ntb

Viaplay satser på europeisk kvinnefotball

Viaplay satser på europeisk kvinnefotball
Landskamp fotball kvinner: Norge-England (2-1). NTB

Nent Group har sikret seg rettighetene til å sende toppfotball for kvinner fra England, Tyskland, It

Av ntb

Nent Group har sikret seg rettighetene til å sende toppfotball for kvinner fra England, Tyskland, Italia og Spania i årene som kommer.

Det opplyser medieselskapet i en pressemelding. Nent-gruppen har de siste sesongene sendt kamper fra flere av Europas største kvinneligaer, og den satsingen vil de fortsette med.

Den nye rettighetsperioden for den engelske superligaen varer ut 2023/24. Alt skal strømmes på Viaplay, som også skal vise fotball fra Danmark og utvalgte kamper fra den spanske toppdivisjonen.

– Kvinnefotball er i kraftig utvikling, både på og utenfor banen. Nent Group og Viaplay gleder seg stort over å få være med på ferden, og vi har store forventninger i årene som kommer, sier Nents administrerende direktør Anders Jensen.

Norge har flere profiler i de største europeiske ligaene. Caroline Graham Hansen har vært en stor hit i Spania etter at hun i 2019 ble Barcelona-spiller. I England er det mange norske spillere, deriblant Maren Mjelde (Chelsea) og Maria Thorisdottir (Manchester United).

(©NTB)