• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Eliteserien ntb

Viking-spillerne tilbake i trening fredag

Viking-spillerne tilbake i trening fredag
Eliteserien 2020: Viking - Aalesund (5-2) NTB

Fredag ettermiddag har Viking-trener Bjarne Berntsen spillerne sine tilbake i trening etter koronaka

Av ntb

Fredag ettermiddag har Viking-trener Bjarne Berntsen spillerne sine tilbake i trening etter koronakarantene, melder Stavanger Aftenblad.

Veton Berisha avga en positiv koronatest forrige onsdag, og hele Viking-laget måtte i ti dagers karantene. Kampene mot Odd (18/10) og Haugesund (25/10) måtte således utsettes.

Eliteserieklubben har dermed ikke vært i kampsitasjon siden oppgjøret mot Strømsgodset 4. oktober. Laget har ikke hatt kamptrening siden den tid og står uten fellesøkter de ti siste dagene.

Laget skal ha treninger fredag, lørdag og søndag foran den utsatte kampen mot Haugesund kommende tirsdag.

– Vi har hatt to dager hvor spillerne har vært inne enkeltvis og fått litt individuell balltrening. Men det er selvfølgelig ikke gunstig at vi har mistet så mange fellesøkter. Vi får gjøre det beste mulige ut av situasjonen, og skal uansett ikke bruke dette som noen unnskyldning, sier Bjarne Berntsen til Aftenbladet.

Viking-spillerne Johnny Furdal og Runar Hove er uaktuelle til rogalandsderbyet i neste uke. Zymer Bytyqi er fortsatt tvilsom etter ankelsmellen mot Aalesund. Skaden har han fått slått opp flere ganger på treninger og i kamp etterpå.

(©NTB)