• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Champions League Øyvind Johannessen

Italia i Champions League: 1, 2, 3 eller 4 videre?

Italia i Champions League: 1, 2, 3 eller 4 videre?
Foto: Bildbyrån

Av ØJohannessen

Mens Juventus allerede er klar for cupspillet, og kan velge mellom å legge prestisje i tirsdagens kamp mot Barcelona eller hvile spillere til to tøffe Serie A-uker, må de tre øvrige deltakerne fra støvlelandet levere resultater.

Verst står det til med Inter, selvfølgelig, som ikke bare ligger sist i sin gruppe, men som i tillegg til å måtte slå Shakhtar, er avhengige av at Real Madrid og Borussia Mönchengladbach ikke ender uavgjort. Det kan man selvfølgelig ikke tenke på før man går på banen, og slik Inter har sett ut de siste to ukene, er det fullt forståelig at oddsen på hjemmeseier er lav.

Både Atalanta og Lazio kommer til siste kamp med alt i egne føtter, og avanserer til cupspill så lenge de ikke taper. Lazio har vist stigende form den siste uka, og sannsynligheten for at de taper hjemme mot et Brügge som vet at de er sikret cupspill etter jul uansett hvordan det går tirsdag, er så liten at oddsen blir tilsvarende høy.

Atalanta må levere opp mot sitt beste i Amsterdam, og tap for Ajax onsdag betyr at seieren på Anfield for to uker siden, vil være fullstendig bortkastet.

Denne uka er uansett viktig for italiensk fotball, dens anseelse og ikke minst, selvtillit!

For odds og tips, sjekk midtukas oddsprogram: 

https://www.tipsbladet.no/spill/midtukens-oddsprogram-10