• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Champions League Axel With Gogstad

Preview: Real Madrid - PSG

Preview: Real Madrid - PSG
Foto: Bildbyrån

Stjerneduellen skal avgjøres.

Av AWGogstad

Real Madrid - PSG
Onsdag kl. 21:00
Santiago Bernabéu

TV: TV 2 Sport Premium

Kylian Mbappé ble den store helten og den største stjernen som skinte klarest av dem alle, da han på egnehånd senket Real Madrid i det første oppgjøret i Paris for tre uker siden. I kampens spiste minutt sørget en vanvittig soloprestasjon for at franskmennene tar med seg med 1-0-ledelse til returoppgjøret i Madrid, men spørsmålet alle stiller seg er; Spiller Kylian Mbappé?

Tidligere i uken ble det nemlig klart at 23-åringen kjemper et kappløp med tiden om å riste av seg en mindre smell han har pådratt seg. En lagkamerat tråkket på Mbappés fot på mandagens trening, og alarmklokkene ringte umiddelbart. På tirsdagens pressekonferanse, prøvde PSG-sjef Mauricio Pochettino å roe panikken.

- Han hylte ut i smerte og hadde vondt da det skjedde. Men han kunne gå helt fint igjen to timer senere. Jeg håper han kan trene som normalt etter denne pressekonferansen. Vi har snakket sammen og han har det helt fint, forsikret Pochettino den fremmøtte pressen i Madrid.

Dermed ser det ut til at Real Madrid-forsvaret nok en gang må stålsette seg for å møte på en av verdens beste spillere. Etter tapet for PSG for tre uker siden, har de spanske ligalederne økt forspranget til åtte poeng på ligatoer Sevilla, og vunnet alle tre kampene de har spilt siden. PSG har trøblet mer og tapt mot både Nantes og Nice, men Ligue 1-gullet er uansett ikke truet, all den tid forspranget til Nice er på formidable 13 poeng.

Skader: Real Madrid forventes å stille skadefri tropp til denne, mens Ander Herrera, Sergio Ramos og Layvin Kursawa mangler for PSG. 

Tipset: Under 2,5 mål til 2,50 hos Unibet

Å tippe en vinner i dette oppgjøret føles som et myntkast, så undertegnede forsøker heller på et over/underspill. Jeg tror dette kan bli tettere og målfattigere enn de fleste forventer/håper på, og prøver derfor under 2,5 mål til god verdi hos Unibet.