• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Champions League Kim Marki

TIDENES BESTE ODDSKUPONG:

TIDENES BESTE ODDSKUPONG:
Foto: Bildbyrån

Satset 5 kr - vant over en halv million på oddsen

Av KMarki

En Oslomann i 30-årene har satt ny oddsrekord hos Coolbet, da han vant utrolige 544944 kroner med en innsats så lav som 5 kroner.

- Det bød på søvnproblemer kan man si, for det er ikke ofte man får inn en sånn bong, sier en glad vinner - som dro på jobb som vanlig onsdag morgen.

- Det er en fantastisk kupong - selvsagt med litt marginer og blant annet to sene Real Madrid-scoringer, men marginer må man ha for å treffe på 12 kamper , sier talsmann Mikael Mellquist.

Selv etter 12 år i spillbransjen så har Coolbets talsmann aldri sett en nordmenn sette en bedre oddskupong.
- 12 kamper har jeg sett før, men oddsen: 108998 er utrolig. Det er en storfavoritt til 1.37 i odds - resten er fra 1.73 og helt opp til 4.70 i odds. Det er 5 kamper med over 3 i odds, så en helt fantastisk kupong, sier Mellqvuist. 

Kopierte spillet
Men nordmannen er ikke den eneste som jubler over den fantastiske oddsen. Han bør faktisk sende en stor blomsterbukett til en kunde i Estland.
- Oslokaren kopierte spillet til en kunde fra Estland. Den estiske kunden satset litt mer og vant utrolige 98099,04 Euro på denne kupongen - akkurat under maksgrensen på 100.000 Euro i gevinst på en oddskupong. Innkommende spill-funksjonen er veldig populær, der kunder enkelt kan kopiere andres spill, forklarer Mikael Mellquist.

- Jeg pleier faktisk å gå igjennom innkommende spill for å se om det er noe gode kuponger, og tar og kombinerer bonger der også, men som ofte så er det 1-2 kamper som ikke går inn.
Må si at innkommende spill er en veldig bra tillegg som Coolbet har.  Nå så jeg kampene live, men skal jeg være ærlig så jeg ikke på kupongen før det var 10 minutter igjen av kampene, da ble jeg sur, tenkte faen enda en kupong hvor 1 kamp ødelegger (les: Real kampen).

Champions League
Vinnerkupongen var en blanding av kamper fra Champions League og engelsk ligafotball, og det var mye jubel mot slutten av kampene.
- Foruten Reals to sene scoringer, så avgjorde Atletico Madrid etter 85 minutter, Ipswich etter 86 minutter og Norwich utlignet etter 87 minutter. Tenk å følge denne dramatikken. Du er 4 kamper unna jackpot med 5 minutter igjen av ordinær tid og så får du treff i alle. Det er en utrolig vinnerhistorie vi vil huske for all tid, sier Coolbets talsmann.

Ferietur
Vinneren fra Oslo har ikke bestemt seg for hva han skal gjøre med hele gevinsten.
- Jeg har faktisk ikke tenkt på hva jeg skal gjøre med gevinsten ennå, men mere spill på siden til Coolbet blir det. Til slut så må jeg skryte av dere for den kjappe behandlingen av utbetalingen og siden deres generelt, avslutter en glad vinner - før han har fått tenkt seg litt mer om hva han skal gjøre for den store gevinsten.
- Det blir en god ferie med familien så fort corona tillater det. Og så skal jeg gi litt små gaver til familie til slutt, sier den glade vinneren. 

Den estiske kupongen som nordmannen kopierte

Oslomannens vinnerkupong:

Slik ser innkommende spill-funksjonen ut: