• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Eliteserien Axel With Gogstad

Eliteserien: Tips på tampen

Eliteserien: Tips på tampen
Foto: Bildbyrån

Tips og info til kveldens runde.

Av AWGogstad

Brann - Strømsgodset
Søndag 30. mai kl. 18:00
Sendes på Eurosport Player og Discovery+

Kampodds
Coolbet 2,32 - 3,61 - 3,16
Norsk Tipping 2,10 - 3,50 - 3,20 
Unibet 2,28 - 3,60 - 3,15

Enormt viktig kamp for Brann, som ennå ikke har tatt ett eneste poeng i år, seks kamper ut i sesongen. Ropene om krise blir stadig høyere i Bergen, og denne gangen er det ikke ubegrunnet. For selv om Brann møtte veldig god motstand i de fem første kampene, var forrige rundes tap mot Stabæk. 0-2-smellen på Nadderud utløste panikknappen, og oddsen på at Kåre Ingebrigtsen blir årets første sparkede trener i Eliteserien blir stadig lavere.

Brann har Lars Krogh Gerson og Vieux Sané, men Daniel Pedersen er aktuell for en plass i troppen.

Strømsgodset har blitt spådd nord og ned til OBOS-ligaen, men fire poeng på klubbens tre første kamper er godkjent avkastning for Bjørn Petter Ingebretsen. De slo Lillestrøm i premieren, mens det ble tap og uavgjort i oppgjørene mot Kristiansund og Tromsø. 0-1-tapet mot Kristiansund var noe ufortjent uttelling for Godset, som var på høyde med KBK i Nordmøre. Strømsgodset har imidlertid ikke for vane å få med seg noe særlig fra sine turer til Bergen. Brann og Strømsgodset har møttes 32 ganger på Brann Stadion, og drammenserne har vunnet her kun tre ganger, mens Brann har vunnet 19 av oppgjørene. Forrige Godset-seier i Bergen kom i 2014.

Tipset
At et lag med seks strake tap er oddsfavoritter, sier en del om hvor lave forventninger man har til Strømsgodset denne sesongen, men vi tror likevel det ender med en forløsende hjemmeseier.

Andre spillbare objekter denne runden
Kristiansund - Lillestrøm H @ 2,08 (Coolbet)
Vålerenga - Sandefjord B @ 8,50 (Unibet)
Tromsø - Sarpsborg 08 B @ 3,72 (Coolbet)

Resten av runden - markeringstips i parentes
Odd - Bodø/Glimt (B)
Rosenborg - Stabæk (H)
Haugesund - Viking (B)