• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Eliteserien Axel With Gogstad

Molde - Bodø/Glimt

Molde - Bodø/Glimt
Foto: Bildbyrån

Tidlig seriefinale og fotballfest på Aker Stadion!

Av AWGogstad

Molde - Bodø/Glimt
Aker Stadion
Onsdag kl. 20:00

TV: Eursport Norge

Odds:

H: 1,92
U: 4,20
B: 3,70

Odds fra Coolbet.

Vårt Tips: H

Høstens foreløpige står på trappene når Norges to beste lag denne sesongen, Molde og Bodø/Glimt, møtes ansikt til ansikt i rosenes by.

Det går mot en thrilleravslutning i høstens durabelige duell om seriemesterskapet, og kveldens tidlige seriefinale vil bortimot garantert få en direkte innflytelse på hvem som står igjen som årets beste lag til slutt.

Bodø/Glimt leder an med ett poeng ned til Molde, men det er kveldens verter som har med seg all verden av momentum inn i oppgjøret. Molde har vunnet alle sine tre siste kamper, og har formidable 9-1 i målforskjell på disse tre. Denne sesongens toppscorer i Eliteserien, Ohi Omoijuanfo, har vært i vanvittig form i hele 2021 og har scoret 24 seriemål på bare 22 kamper. Ny dobbel i helgen da Stabæk enkelt ble slått 3-0.

Bodø/Glimt var følgelig høyt oppe etter fantastiske 6-1 mot Roma forrige uke, og resultatet skapte oppmerksomhet langt utenfor både Norges og Italias landegrenser. Søndag ga de imidlertid vekk ekstremt verdifulle poeng i gullkampen da de bare klarte 1-1 borte mot Strømsgodset. Men, enda verre; Patrick Berg måtte ut med en kneskade. Dermed er Glimts to desidert beste midtbanespillere, Berg og Ulrik Saltnes, ute. Saltnes er som kjent ute resten av sesongen, men hvor lenge de regjerende seriemesterne må klare seg uten Berg, er fremdeles uvisst.

- Vi må se an Patrick fra dag til dag. Det er for tidlig å si noe om når han er tilbake, men det er gode nyheter at det ikke er like alvorlig som fryktet, sier klubblege Morten Sørgård til klubbens hjemmesider.

Landslagsspilleren er uansett uaktuell til kveldens oppgjør, og dermed gir vi vertene et relativt klart favorittstempel, og forsøker oss på H-en til 1,92 hos Coolbet.