• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Eliteserien Axel With Gogstad

VIF ser mot 2022

VIF ser mot 2022
Foto: Bildbyrån

Med en rekke spillere på landslagssamling, har Vålerenga benyttet anledningen til å se mot neste sesong.

Av AWGogstad

- Tidligere var det full fart på treningene under landslagsoppholdene fordi vi ikke hadde noen landslagsspillere, men nå har vi 11 stykker. Da blir det færre på trening. Vi må være glade for at Vålerenga har så mange landslagsspillere, sier Dag-Eilev Fagermo til klubbens hjemmesider.

Med så mange spillere borte fra treningsfeltet, har Vålerenga benyttet anledningen til å se nærmere på planleggingen av neste sesong. Pandemien sørget for store forstyrrelser for de foregående sesongforberedelsene, men i 2022 ser det ut til at klubbene vil kunne gjennomføre pre-season som normalt. Det er i alle fall det VIF har tatt utgangspunkt i under planleggingen.

- Vi begynner relativt tidlig i januar med ordentlig testing. Gutta skal inn i trommelen, så det nytter ikke med noe ribbe og pinnekjøtt til jul her. Vi skal trene litt på Kåffa-banen før vi reiser til Marbella, og derfra tar vi buss til Portugal hvor vi er invitert til en flott turnering med gode lag som blant annet FCK og Midtjylland. Når vi er tilbake i Norge skal vi stort sett spille treningskamper her hjemme. Den siste blir mot Häcken, og da håper vi å få til et skikkelig kickoff med supporterne etterpå, forklarer VIF-sjefen.

Vålerenga ligger helt nede på syvendeplass på tabellen, hele 14 poeng bak ledende Bodø/Glimt. Til helgen reiser de til Trondheim der de møter gulljagende Rosenborg på Lerkendal.