• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Europa League Axel With Gogstad

Bodø/Glimt - Prishitina: Torsdagens tips!

Bodø/Glimt - Prishitina: Torsdagens tips!
Foto: Bildbyrån

Nordlendingene med jobb å gjøre.

Av Axel With Gogstad

Bodø/Glimt - Prishtina
Torsdag 12. august kl. 18:00

Kampodds
Coolbet 1,15 - 7,00 - 15,00
Norsk Tipping 1,13 - 6,50 - 13,50
Unibet 1,17 - 7,65 - 13,00

Etter å ha dominert banespillet og sjansestatistikken fullstendig, tapte Bodø/Glimt likevel det første oppgjøret mot Prishtina 1-2. Dermed har nordlendingene en jobb å gjøre før kveldens returmøte på Aspmyra.

Kvalifisering til gruppespill i Europa har vært et uttalt mål for de regjerende seriemesterne, og Glimt-kaptein Patrick Berg har sagt det er en drøm som går i oppfyllelse å lede spillerne ut i et Europa-oppgjør på Aspmyra.

Nå må han og resten av lagkameratene finne ut av hvordan de skal trenge igjennom Prishtina, som ganske sikkert ankommer Nord-Norge med spillerbussen godt parkert foran eget bur.
- Jeg føler vi har sett en utvikling på å spille mot lag som ligger lavt, men vi må virkelig komme oss opp på vårt høyeste nivå for å lykkes. Det har vært en utfordring for oss tidligere, men jeg tror gjenvinning blir viktig på torsdag, sier Glimt-kapteinen til klubbens hjemmesider.

Dersom Bodø/Glimt avanserer, venter vinneren av Mura fra Slovenia eller Žalgiris Vilnius fra Litauen.

Tipset
Som Berg sier, må Bodø/Glimt mestre å trenge igjennom kosovoerne. Med et lite element av patriotisme i bildet, tror undertegnede at nordlendingene vil lykkes med det, og vinner med minst tre mål. Handicap-spillet kan kjøpes til 2,17 ganger innsatsen hos Coolbet.