• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Generell Thomas Elgheim

Gratis-Tips!

Gratis-Tips!
Foto: Bildbyrån

Les alt om ligainnspurten i de store europeiske ligaene

Av TElgheim

Helgens digitale utgave av Tipsavisen, med alt om den siste runden i de store europeiske ligaene, er til fri forlystelse for alle interesserte.

Denne helgen byr vi på en ekstrautgave av Tipsbladet, helt gratis for både gamle og nye lesere. Grunnet 17. mai og pinse har vi to uker uten vanlige utgivelser, men det betyr ikke at verken vi eller fotball-Europa ligger på latsiden.

I dagens spesialutgave kan du lese alt om den siste ligarunden i England, Spania, Tyskland, Frankrike og Italia! I tillegg er det serierunder i Eliteserien og OBOS-ligaen samt returoppgjør i playoffsemifinalene i Championship.

Hver uke gir vi ut statspakke til oddsprogrammet gratis på hjemmesiden vår. Denne gangen har vi inkludert denne i selve magasinet før vi som vanlig har både service til tippekupongene og resultatsidene. Neste vanlige utgave av Tipsbladet kommer 1. juni der vi blant annet kårer årets lag i Premier League. Vi kan avsløre at diskusjonen om hvilke elleve som fortjener en plass der allerede har gått heftig i redaksjonen!

Og, ikke minst, uken etter, den 8. juni, er det duket for vår store EM-bibel med alt om sommerens store mesterskap! Så om du ikke er abonnent, anbefales det å tegne seg opp nå! 

God fornøyelse!

Digital utgave